Reklam
Bu sistemi nasıl çözebilirim? Gerektiğinde nasıl ulaşabilirimMd5le sifrelenip saklanıyor çünkü
Sen örnek pars diye şifre girdiğinde databaseyi 5h7mhuy diye kaydeder
Şifreyi unutursanız panelden değiştirebilirsiniz hocam bütün srclerde md5 şifreleme sistemi vardır şifresiz olursa kötüye kullanmak isteyenler olabilir ?Arkadaşlar merhaba, Istrap - Tb_User daki şifreler farklı oluyor oto login var deneme yapıyorum ancak bir şifre oluşturduğumda o şifre tb_user da farklı görünüyor ve şifreyi unutsam db den bulamıyorum bu konuda bilgisi olan var mı ?
md5.h diye birşey var sanırım o şifreleme md5.c olması gerekiyor heralde çözme prosedürü o yok. Bunu komple iptal edebilir miyim?Ama çözme işlemi olmayabilir sadece değiştirme işlemi var diye biliyorum
Nasıl yapabilirim bu konuda bir paylaşım var mı acaba ? iptalden ziyade en azından ulaşmam gerektiğinde nasıl ulaşabilirim şifrelere onu öğrenmem gerekiyor. En kötüsü komple iptal etmem gerekecekSource sizde tabi iptal edebilirsini size kalmış bişey ?
MD5 kırıcı programlar var şifre uzun değil ise onunla kırabilirsin biraz uzun sürer çözmesiNasıl yapabilirim bu konuda bir paylaşım var mı acaba ? iptalden ziyade en azından ulaşmam gerektiğinde nasıl ulaşabilirim şifrelere onu öğrenmem gerekiyor. En kötüsü komple iptal etmem gerekecek
Çok kafaya taktin eski şifresini napacan yeni şifre belirlersin olur biter eski şifreyi zaten adminler ulasmain diye md5 şifreleme yapılıyor hani herkesin şifresi kendin özel yaNasıl yapabilirim bu konuda bir paylaşım var mı acaba ? iptalden ziyade en azından ulaşmam gerektiğinde nasıl ulaşabilirim şifrelere onu öğrenmem gerekiyor. En kötüsü komple iptal etmem gerekecek
Şİfresini unuttu diyelim o nasıl olacak ?Çok kafaya taktin eski şifresini napacan yeni şifre belirlersin olur biter eski şifreyi zaten adminler ulasmain diye md5 şifreleme yapılıyor hani herkesin şifresi kendin özel ya
Yeni şifre vereceksinŞİfresini unuttu diyelim o nasıl olacak ?