Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

SOURCE HSACSX iSTiRAP SOURCE KO PVP v1098 & v2369 - PK BOTLU SOURCE - [SORUNSUZ]

esquality

KY Üye
Dosyalar içerisindeki client ile giriş yapmayı denediğimde client ve sunucu arasında ip farkı hatası alıyorum. Başka sourceler denediğimde bu sorunu yaşamadım. Başka client içine exeyi attığımda object kısmında donuyor.
Bir sorunum daha var. Acs yi build ettiğim zaman 1098 klasörüne oluşturuyor. 2369 için yeniden buildi nasıl yapabilirim? ilk sorumun belki çözülü olabilir diye yeniden build etmeyi denedim hsacs.dll oluşturmuyor.

dogandeniz12

KY Saygın Üye
Dosyalar içerisindeki client ile giriş yapmayı denediğimde client ve sunucu arasında ip farkı hatası alıyorum. Başka sourceler denediğimde bu sorunu yaşamadım. Başka client içine exeyi attığımda object kısmında donuyor.
Bir sorunum daha var. Acs yi build ettiğim zaman 1098 klasörüne oluşturuyor. 2369 içi
SQL dan ip adreslerini yazdın mı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ve acs belkide 1098 ayarlamissindir
stdafx acs nin içinde bul hocam orda Ctrl f den 1098 bul 1098 ayarliysa alt li üstlü 1098 yazar fakat üstteki 1098 zi 2369 yaparsan sorun duzelir

esquality

KY Üye
SQL dan ip adreslerini yazdın mı
Evet ayarladım.

Ve acs belkide 1098 ayarlamissindir
stdafx acs nin içinde bul hocam orda Ctrl f den 1098 bul 1098 ayarliysa alt li üstlü 1098 yazar fakat üstteki 1098 zi 2369 yaparsan sorun duzelir
acs source herhangi bir ayarlama yapmadım. rardan cıkardım. build ettim. "C:\KO Stuff\1098Client" klasörünü oluşturuyor sadece. Myko.X olarak 5 dosya oluşturuyor. stdafx i buldum. 1098 arattığım zaman çıkanlar
"DAIL_QUESTS_1098 = 0xD3,"
#define HOOK_SOURCE_VERSION 2369 // 1098 Myk0, 1534 , 2369 Son version'dur.
bir tanede if bloğu var.

Evet ayarladım.

acs source herhangi bir ayarlama yapmadım. rardan cıkardım. build ettim. "C:\KO Stuff\1098Client" klasörünü oluşturuyor sadece. Myko.X olarak 5 dosya oluşturuyor. stdafx i buldum. 1098 arattığım zaman çıkanlar
bir tanede if bloğu var.

Uzun süre bekleyince HSACS.dll dosyasını oluşturdu. server ve client ip uyumsuz hatası devam etmekte.

Son düzenleme:

dogandeniz12

KY Saygın Üye
Evet ayarladım.

bir tanede if bloğu var.

Uzun süre bekleyince HSACS.dll dosyasını oluşturdu. server ve client ip uyumsuz hatası devam etmekte.
özelden bana any verirmisin veya dc bırakırsan ekleyim yardımcı olurum

esquality

KY Üye
esquality dc nickim. Özel pm atamıyorum. Yardımın için sağol.

Sorunu çözdüm. Sağolasın. İp adresleri dediğin için acs den ip adresi olan heryeri kontrol ettim. Aynı hatayı yaşayacak olanlar ACS den ip adreslerini kontrol edip Lisans sistemine ip adreslerini eklesinler. Ondan sonra giriş yapabildim.

Son düzenleme:

Sahim

KY Üye
Thank you so much, people like you help everyone gain a better perspective on the game.

lm88088

KY Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 4948

ISTIRAP Source Dosyası, Bilindiği üzere

S**t A** E****k,
A**n T*******u,
A****n A***z

adlarında Knight online pvp dosyasını geliştiren kişilerdir. bu ekipte bir çok insan varmış ve adı aklıma gelenler bunlar.

Bu dosya forumlara düşmüş ve diğer insanlar tarafından sorunları düzeltilmiştir. Günümüzde herkesin ismini değiştirme, yok dupe hilesi 1 coine buss çekme gibi işlemler bu dosyalarda çalışmaz. 2-3 ay uzun süreli 40-50 online sunucularda oyuncular tarafından test edilmiş dosyalardır.

Gelelim HSACSX Olayına;

HSACSX Öncesinde bir çok dosya ile uğraşıyordu. Sonrasında kendisine ISTIRAP dosyasına geçiş yapmış ve içerisindeki kod hataları ve açıkları problemleri gidermiştir. Zamanında bende kendileriyle dost ve arkadaş olduğum için banada Source(kaynak kodu) paylaşımı yapıyorlardı. ama ekibe sonradan katılan(Prenses Emre) başka birisi yüzünden ekipten çıkartıldım ve ayrıldım. Artık HSACSX ile ilgi ve alakam yoktur.

Bu Dosya zaten ISTIRAP SOURCE'sidir. ve içerisinde sadece düzenleme ve hata düzeltmeleri vardır.

Knight Online PVP ve Istırap
Dosya W*rezdir. Yani Knight Online adlı Türkiye de faliyet gösteren NTTGAME'in Knight Online adlı oyununu server tarafını emulatör, emule ederek sizlere server hizmeti sunar.
İçerisinde extra olarak orta seviyede bir Anti Cheat Yazılımı vardır.

İçerik olarak konu bu forumda barındırılmaktadır.
Dosyayı yapan ve foruma düşürenler diğer insanlardır. Üreticisi bizler değil Onlardır. HSACSX sadece içinde düzeltme yapmıştır.
Dosya bütünlüğü olarak; (ISTIRAP ACS) Source kaynak dosyasıdır.

Bizler hobi olarak bunlar ile yerel pc'lerimizde oyun dosyalarını kuran bişeyler deneyen basit insanlarız.
Zamanında knight online oyuncusu yani.. Ek olarak bu dosyalar bir çok forum sitesinde açıkları halen durur şekilde paylaşımdadır.

Dosya Hakkındaki Açıklama:
Piyasadaki Tüm istirap Source'lerden daha iyi durumdadır.
Aranan ve yardımcı programların hepsi içerisindedir.
v2369'a uygun durumdadır.

HSACSX ISTIRAP KURULUM: (istirap kurulumu aynı)

Source olarak kurulum:
Eğer istirap dosyası daha önce kurduysanız takılacağınız herhangi bir yer bulunmamaktadır.
Microsoft SQL Server Developer Edition 22 Sürümünü Kurun.
Microsoft Sql Server SSMS indirip kurun.
Visual Studio'yu indirin kurun.

ODBC Bağlantıları:

Driver olarak SQL Server Native Client 11.0 Kullanmanız tarafımdan önerilmektedir.

KO_GAME -> ANA DB
KO_LOGIN -> ANA DB
KO_LOG -> LOG DB
KO_MAIN -> ANA DB

KOPANEL ODBC-SISTEM DNS: kopanel şeklinde eklenebilir. (sistem dns) kullanıcı değil, sistem dns olmasına dikkat edin ODBC'de.

DB'yi MSSQL'a yükleyin. SERVER_SETTINGS ve GAME_SETTINGS tablolarında ip adresleri olarak değişikler yapın.
Client içerisinde server.ini dosyasını local olarak kullanacaksanız 127.0.0.1 olarak değiştirin.

Alttaki SDK'ları kurmanız gerekmektedir Visual Studio için.
Visual Studio DirectX 2004 Summer SDK
Visual Studio DirectX 2010 June SDK :

ACS'de
Kod:
bool kappa = false;
kodunu aratıp üzerindeki kısma sunucu ip adresinizi yazın.

Sourceleri ACS'yi Release x32, Server Sourcesini x64 olarak build alın.
Server local değilse KOFILES içerisinde GameServer.ini ve LoginServer.ini dosyalarında gerekli düzenlemeleri yapın.
Visual Studio'dan build aldığınız server dosyalarının GameServer ve Login serveri KOFILES içerisine koyun. HSACSX.DLL Dosyasını Client içerisine atın
Sonra oyuna GM karakter ile giriş yapın ve +TBL komutunu chat kısmına yazın. daha sonrasında User karakterlere giriş yapabilirsiniz.
(GMLİĞİ SQL'DEN USERDATA'dan Açmış olduğunuz karakterin authority kolonunda yazan 1 değerini 0 yaparak verebilirsiniz.)

ve oyuna giriş yapabilirsiniz.

HSACSX ISTIRAP 1098 MYKO Bilgi
1098 Myko Yapacaksanız Uifleri tekrardan (A.. diye başlayan eski uif şifresine döndürmeli UIs_us.tbl dosyasında gerekli düzenlemeleri yapmalısınız.
ACS'de şifrelenmiş UIF yollarının doğru olduğunu teyit etmeyi unutmayın.
yoksa siyah ekran hatası ile karşılaşırsınız.

2369 olarak kullanıcaklar için herhangi bir acs'de düzenlemeye ihtiyaç yoktur.
Build Ederken PCH Time ile alakalı hata alırsanız ALT+F11 ile derlemeyi unutmayın.
PCH Yerel pc saatine göre bir hata oluşturmaktadır.

Ko-yardım - Önemli Bilgi:
如果您想在此文件中添加额外内容,则需要付费;您可以联系 @YNG@LupaLanD
我不是 c++ 开发人员,我无法制作这样的东西,所以不要给我发私信。

HSACSX AGONY 2369 链接

隐藏文本:不能引用。***

它不包含任何故意丢弃的数据包漏洞或会损坏您的服务器的代码。
正如我在文章中提到的,大多数问题都已得到解决。

使用 bye-bye。如果您有问题,请以任何方式在网站上打开一个主题,不要犹豫询问。

Kodin

KY Kıdemli Üye
[첨부=전체]4948[/첨부]

SUFFERING 소스 파일(알려져 있음)

장 아** 으악,
A**n T********u,
A****n A***z

기사 온라인 PVP 파일을 개발한 사람들이 바로 그들이 다. 이 팀에는 많은 사람들이 발톱이 있고, 내 이름이 하야는 바로 이 사람들입니다 이다 사람들.

이 파일은 다른 문서로 변환되었습니다. 요즘에는 개를 일하는 등의 작업이 해당 파일에서 작동하지 않습니다. 이 파일은 2~3개월 동안 40~50개의 온라인 서버에서 플레이어가 테스트한 파일입니다.

HSACSX 사건을 살펴보겠습니다.

HSACSX 이전에는 많은 파일을 처리했습니다. 그 후 그는 SUFFERING 파일로 전환 코드를 오류와 함께 수정했습니다. 그들의 친구는 같은 친구였기 때문에 사용하는 소스 코드를 공유하고 있습니다. 확인. 하지만 나중에 팀에 속한 다른 사람(엠레 공주) 때문에 팀에서 제외되었습니다. 저는 더 이상 HSACSX에 참여하지 않습니다.

이 파일은 이미 고통을 당하는 것입니다. 편집 내용과 버그 수정 내용만 포함되어 있습니다.

기사 온라인 PVP와 고통
파일은 W*rez입니다. 나이트 온라인 서버 것입니다.
여기에는 고급 Anti Cheat 소프트웨어가 추가로 포함되어 있습니다.

좋아요.
파일을 만드는 사람에게는 다른 사람이 있습니다. 그들은 우리가 아니라 생산자입니다. HSACSX는 내부적으로만 수정되었습니다.
파일 유도 측면에서; (SMORING ACS) 소스는 소스 파일입니다.

우리는 기본 PC에 게임 파일을 설치하는 등 취미로 원하는 것을 얻을 수 있습니다. 사람들입니다.
옛날 적에 기사 온라인 플레이어... 사이트에서 공유됩니다.

파일에 대한 설명:
그것은 시장에 있는 소스보다 낫습니다.
꼭 필요한 유용한 프로그램이 모두 포함되어 있습니다.
v2369와 호환됩니다.

HSACSX 스탠드 설정: (고통 설정 동일)

소스로 설치:
이전에 고통받는 파일을 설치했다면 막힐 곳은 없습니다.
Microsoft SQL Server Developer Edition 22를 설치합니다.
Microsoft SQL Server SSMS를 다운로드하고 설치합니다.
자세한 내용은 Visual Studio를 참조하세요.

ODBC 연결:

SQL Server Native Client 11.0을 드라이버로 사용하는 것이 좋습니다.

KO_GAME -> DB
KO_로그인 -> DB
KO_LOG -> DB 로그
KO_MAIN -> 메인 DB

KOPANEL ODBC-SYSTEM DNS: kopanel로 추가할 수 있습니다. ODBC에서 (시스템 DNS)가 사용자가 아닌 시스템 DNS인지 확인하세요.

DB를 MSSQL로 로드합니다. SERVER_SETTINGS 및 GAME_SETTINGS 테이블의 IP 주소를 변경합니다.
서버를 확인하세요.

Visual Studio가 필요한 경우에는 SDK를 설치해야 합니다.
비주얼 스튜디오 DirectX 2004 SDK
Visual Studio DirectX 2010 6월 SDK:

ACS에서
Kod:
부울 카파 = false;
코드를 검색하고 위섹션에 서버 IP 주소를 입력하세요.

ACS 소스를 x32로 출시하고, 서버 소스를 x64로 빌드합니다.
서버가 대상이 아닌 경우 KOFILES의 GameServer.ini 및 LoginServer.ini 파일에 필요한 편집을 수행합니다.
Visual Studio, 빌드한, GameServer, 서버, 서버, 파일을, KOFILES에 캠습니다. 클라이언트에 HSACSX.DLL 파일 추가
다음 GM캐릭터로 게임에 로그인하고 미팅창에 +TBL 게임을 입력하세요. 그런 다음 사용자 캐릭터에 로그인할 수 있습니다.
(개봉한 캐릭터의 변경할 수 있는 값은 1을 0으로 변경하면 SQL에서 USER로 ID를 내보낼 수 있습니다.)

그리고 게임에 로그인할 수 있습니다.

HSACSX 문제 1098 MYKO 정보
1098 Myko를 수행하려면 UIF를 (A..)로 시작하는 이전 UIF 포스틱으로 다시 변경하고 UIs_us.tbl 파일에서 필요한 작업을 수행해야 합니다.
ACS의 플러그인된 UIF가 올바르게 확인되었는지 잊지 마세요.
그렇지 않으면 검은색 오류가 발생합니다.

2369를 사용하는 사람은 AC를 편집할 필요가 없습니다.
옵션:
PCH는 PC 시계에 따라 생성됩니다.

Ko-help - 중요 정보:
이 파일에 더 많은 추가 요금이 부과됩니다. @YNG@LupaLanD에게 연락할 수 있습니다.
나는 C++ 프로그래머가 노력하는 것을 생산할 수 있도록 나에게 개인정보를 제공합니다 보내지 마세요.

2369 링크에 문제가 있는 HSACSX

*** 해당 내용: 있을 수 없습니다. ***

서버에 해칠 수 있는 맞춤형으로 부품 구성이나 코드는 없습니다 .
데이트를 했습니다.

그것을 사용함으로써. 좋아요.

Ekli dosyayı görüntüle 4948

ISTIRAP Source Dosyası, Bilindiği üzere

S**t A** E****k,
A**n T*******u,
A****n A***z

adlarında Knight online pvp dosyasını geliştiren kişilerdir. bu ekipte bir çok insan varmış ve adı aklıma gelenler bunlar.

Bu dosya forumlara düşmüş ve diğer insanlar tarafından sorunları düzeltilmiştir. Günümüzde herkesin ismini değiştirme, yok dupe hilesi 1 coine buss çekme gibi işlemler bu dosyalarda çalışmaz. 2-3 ay uzun süreli 40-50 online sunucularda oyuncular tarafından test edilmiş dosyalardır.

Gelelim HSACSX Olayına;

HSACSX Öncesinde bir çok dosya ile uğraşıyordu. Sonrasında kendisine ISTIRAP dosyasına geçiş yapmış ve içerisindeki kod hataları ve açıkları problemleri gidermiştir. Zamanında bende kendileriyle dost ve arkadaş olduğum için banada Source(kaynak kodu) paylaşımı yapıyorlardı. ama ekibe sonradan katılan(Prenses Emre) başka birisi yüzünden ekipten çıkartıldım ve ayrıldım. Artık HSACSX ile ilgi ve alakam yoktur.

Bu Dosya zaten ISTIRAP SOURCE'sidir. ve içerisinde sadece düzenleme ve hata düzeltmeleri vardır.

Knight Online PVP ve Istırap
Dosya W*rezdir. Yani Knight Online adlı Türkiye de faliyet gösteren NTTGAME'in Knight Online adlı oyununu server tarafını emulatör, emule ederek sizlere server hizmeti sunar.
İçerisinde extra olarak orta seviyede bir Anti Cheat Yazılımı vardır.

İçerik olarak konu bu forumda barındırılmaktadır.
Dosyayı yapan ve foruma düşürenler diğer insanlardır. Üreticisi bizler değil Onlardır. HSACSX sadece içinde düzeltme yapmıştır.
Dosya bütünlüğü olarak; (ISTIRAP ACS) Source kaynak dosyasıdır.

Bizler hobi olarak bunlar ile yerel pc'lerimizde oyun dosyalarını kuran bişeyler deneyen basit insanlarız.
Zamanında knight online oyuncusu yani.. Ek olarak bu dosyalar bir çok forum sitesinde açıkları halen durur şekilde paylaşımdadır.

Dosya Hakkındaki Açıklama:
Piyasadaki Tüm istirap Source'lerden daha iyi durumdadır.
Aranan ve yardımcı programların hepsi içerisindedir.
v2369'a uygun durumdadır.

HSACSX ISTIRAP KURULUM: (istirap kurulumu aynı)

Source olarak kurulum:
Eğer istirap dosyası daha önce kurduysanız takılacağınız herhangi bir yer bulunmamaktadır.
Microsoft SQL Server Developer Edition 22 Sürümünü Kurun.
Microsoft Sql Server SSMS indirip kurun.
Visual Studio'yu indirin kurun.

ODBC Bağlantıları:

Driver olarak SQL Server Native Client 11.0 Kullanmanız tarafımdan önerilmektedir.

KO_GAME -> ANA DB
KO_LOGIN -> ANA DB
KO_LOG -> LOG DB
KO_MAIN -> ANA DB

KOPANEL ODBC-SISTEM DNS: kopanel şeklinde eklenebilir. (sistem dns) kullanıcı değil, sistem dns olmasına dikkat edin ODBC'de.

DB'yi MSSQL'a yükleyin. SERVER_SETTINGS ve GAME_SETTINGS tablolarında ip adresleri olarak değişikler yapın.
Client içerisinde server.ini dosyasını local olarak kullanacaksanız 127.0.0.1 olarak değiştirin.

Alttaki SDK'ları kurmanız gerekmektedir Visual Studio için.
Visual Studio DirectX 2004 여름 SDK
Visual Studio DirectX 2010 6월 SDK:

ACS에서
Kod:
부울 카파 = false;
코드를 검색하고 위 섹션에 서버 IP 주소를 입력하세요.

소스 ACS를 릴리스 x32로, 서버 소스를 x64로 빌드합니다.
서버가 로컬이 아닌 경우 KOFILES의 GameServer.ini 및 LoginServer.ini 파일에 필요한 편집을 수행합니다.
Visual Studio에서 빌드한 GameServer 및 로그인 서버 서버 파일을 KOFILES에 넣습니다. 클라이언트에 HSACSX.DLL 파일 추가
그런 다음 GM 캐릭터로 게임에 로그인하고 채팅창에 +TBL 명령어를 입력하세요. 그런 다음 사용자 캐릭터에 로그인할 수 있습니다.
(개봉한 캐릭터의 권한 컬럼 값 1을 0으로 변경하면 SQL에서 USERDATA로 ID를 내보낼 수 있습니다.)

그리고 게임에 로그인할 수 있습니다.

HSACSX 문제 1098 MYKO 정보
1098 Myko를 수행하려면 UIF를 (A..)로 시작하는 이전 UIF 비밀번호로 다시 변경하고 UIs_us.tbl 파일에서 필요한 편집을 수행해야 합니다.
ACS의 암호화된 UIF 경로가 올바른지 확인하는 것을 잊지 마세요.
그렇지 않으면 검은 화면 오류가 발생합니다.

2369로 사용하실 분들은 AC를 편집하실 필요가 없습니다.
빌드 중 PCH 시간 관련 오류가 발생하는 경우 Alt+F11을 눌러 컴파일하는 것을 잊지 마세요.
PCH는 로컬 PC 시계에 따라 오류를 생성합니다.

Ko-help - 중요 정보:
이 파일에 뭔가를 더 추가하려면 요금이 부과됩니다. @YNG@LupaLanD에게 연락할 수 있습니다.
나는 C++ 프로그래머가 아니며 그런 것을 생산할 수 없으므로 나에게 개인 메시지를 보내지 마십시오.

2369 링크에 문제가 있는 HSACSX

*** 숨겨진 텍스트: 인용할 수 없습니다. ***

서버에 해를 끼칠 수 있는 의도적으로 남겨진 패키지 취약점이나 코드는 없습니다 .
내 기사에서 언급한 대로 대부분의 문제가 해결되었습니다.

그것을 사용하여 즐기십시오. 문제가 있으면 주저하지 말고 사이트에서 주제를 열고 물어보세요.
감사합니다

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt