Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

SOURCE HSACSX iSTiRAP SOURCE KO PVP v1098 & v2369 - PK BOTLU SOURCE - [SORUNSUZ]

Repub

KY Cezalı Üye
Web
ko-yardim.com
Bu konuda ne açıklama yapmamı bekliyorsunuz

Sonuçta bir zamanlar bizimle birlikte çalışan bir arkadaşımız Birlikte bir iş yaptığımız ve kötü olarak ayrıldığımız zaman ya da iyi olarak ayrıldığımız zaman dosyaların piyasayı düşeceği olabilen bir şeydir bunu göze alarak dosyaları zaten vermiş bulunmaktayım adam kendisi de yazdı adı üstünde yedi ay önceki proje tabi ondan sonra biz illa eklemeler illa bag düzeltme yapmış olabiliriz

Bu onun elindeki güncel dosya olacağı anlamına gelmiyor arkadaş paylaşmış ne diyim buna kullanan arkadaşlar benden yana kullanabilirler
YNG'nin söylediklerinin çoğuna katılıyorum. Bu bir Tercih meselesiydi kısaca. Geliştiren düzenleyen ben değilim zaten. kendisiydi. sadece arkadaştık.
dosya zaten istirap dosyası.
Dosyalar sizin güncel dosyalarınız oldugunu söyleniyor
Dosyanın Güncel olduğu felan da yok. 4-5 ay önceki ama iyi olan dosyalardır. konuya yazmamışım tam olarak bunu ekliyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Not eklemeye gerek yok dosyaların düzenlenme tarihleri zaten direkt gözünüzle görebiliyormuşsunuz. yng o tarihe kadar düzenlemiştir.

bytuku

KY Uzman Üye
Yardımsever
teşekkürler

üyeler için yararlı paylaşım olumuş kardo seni burda görmek güzel eline sağlık

Son düzenleme:

furkiak

KY Üye
Teşekkürler

7-Launcher Source kodlarında bir sürü hata veriyor bu soruclerın hataları hakkında bilginiz varmı ? yada alternatif bir kod varmı ?

Severity Code Description Project File Line Suppression State Details
Error (active) E0040 expected an identifier Launcher C:\Program Files (x86)\Windows Kits\10\Include\10.0.22621.0\shared\ws2def.h 475

Son düzenleme:

zafer83m

KY Uzman Üye
Yardımsever
Dostum loading Charakter Data dolduruyor sonra oyun ekranı kapanıyor karakterime gm lik verdim ama +tbl komutunu verebilecek kadar oyun açılmadı

Repub

KY Cezalı Üye
Web
ko-yardim.com
Son düzenleme:

Forathdor

KY Saygın Üye
Yardımsever
Web
www.forathdordesign.com
Teşekkürler

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap