Reklam
YNG'nin söylediklerinin çoğuna katılıyorum. Bu bir Tercih meselesiydi kısaca. Geliştiren düzenleyen ben değilim zaten. kendisiydi. sadece arkadaştık.Bu konuda ne açıklama yapmamı bekliyorsunuz
Sonuçta bir zamanlar bizimle birlikte çalışan bir arkadaşımız Birlikte bir iş yaptığımız ve kötü olarak ayrıldığımız zaman ya da iyi olarak ayrıldığımız zaman dosyaların piyasayı düşeceği olabilen bir şeydir bunu göze alarak dosyaları zaten vermiş bulunmaktayım adam kendisi de yazdı adı üstünde yedi ay önceki proje tabi ondan sonra biz illa eklemeler illa bag düzeltme yapmış olabiliriz
Bu onun elindeki güncel dosya olacağı anlamına gelmiyor arkadaş paylaşmış ne diyim buna kullanan arkadaşlar benden yana kullanabilirler
Dosyanın Güncel olduğu felan da yok. 4-5 ay önceki ama iyi olan dosyalardır. konuya yazmamışım tam olarak bunu ekliyorum.Dosyalar sizin güncel dosyalarınız oldugunu söyleniyor
yardım konusu açın sitede bilen gösterireline sağlık teşekkürler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Dostum loading Charakter Data dolduruyor sonra oyun ekranı kapanıyor karakterime gm lik verdim ama +tbl komutunu verebilecek kadar oyun açılmadı
rica ederimteşekkürler