Reklam
ard arda seri vurmaktan bahsetmiyorum bilmiyorum bende mi oyle oluyor ama durup 45 atıyorum elini kaldırıyo normal şekilde ama burmuyor 60 da aynı 70 debütün skilleri hızlı bir şekilde boşaltamazsınız. her skill'in timingi sourcede tanımlı.
size sorun var gibi geliyor olabilir.
ard arda seri vurmaktan bahsetmiyorum bilmiyorum bende mi oyle oluyor ama durup 45 atıyorum elini kaldırıyo normal şekilde ama burmuyor 60 da aynı 70 de
bu konuyu sitede yardım olarak bu şkeilde açın tartışılsın. acs'de mage skillerinin ID kodları bulunuyordu sanırım tam emin olmamakla beraber birşey yapılmış olabilir. pekta anladığım bir konu değil.ard arda seri vurmaktan bahsetmiyorum bilmiyorum bende mi oyle oluyor ama durup 45 atıyorum elini kaldırıyo normal şekilde ama burmuyor 60 da aynı 70 de
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
magicinstance.cpp de itr->second.time = UNIXTIME2; kısımlarını //itr->second.time = UNIXTIME2; olarak değiştirin, hangisini değiştirdiğinizde sorun çözülüyorsa o değişik kalsın diğerlerini eski halinde bırakın, yani isterseniz de bırakmayın siz bilirsiniz ben meselaard arda seri vurmaktan bahsetmiyorum bilmiyorum bende mi oyle oluyor ama durup 45 atıyorum elini kaldırıyo normal şekilde ama burmuyor 60 da aynı 70 de
ard arda seri vurmaktan bahsetmiyorum bilmiyorum bende mi oyle oluyor ama durup 45 atıyorum elini kaldırıyo normal şekilde ama burmuyor 60 da aynı 70 de
sorun cozuldüBu sorun için Release mod'da build alın düzelir.
Yardım bölümünü kullanırsanız daha iyi sonuçlar alırsınız aslında. bu konu altında ileride kimse bunları görmez ve sorunlarına cevap aramaz. @sinan208sorun cozuldü![]()