Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

SOURCE HSACSX iSTiRAP SOURCE KO PVP v1098 & v2369 - PK BOTLU SOURCE - [SORUNSUZ]

SinanOzturk

KY Uzman Üye
Coder
bütün skilleri hızlı bir şekilde boşaltamazsınız. her skill'in timingi sourcede tanımlı.
size sorun var gibi geliyor olabilir.
ard arda seri vurmaktan bahsetmiyorum bilmiyorum bende mi oyle oluyor ama durup 45 atıyorum elini kaldırıyo normal şekilde ama burmuyor 60 da aynı 70 de
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ard arda seri vurmaktan bahsetmiyorum bilmiyorum bende mi oyle oluyor ama durup 45 atıyorum elini kaldırıyo normal şekilde ama burmuyor 60 da aynı 70 de

Son düzenleme:

Repub

KY Cezalı Üye
Web
ko-yardim.com

bu konuyu sitede yardım olarak bu şkeilde açın tartışılsın. acs'de mage skillerinin ID kodları bulunuyordu sanırım tam emin olmamakla beraber birşey yapılmış olabilir. pekta anladığım bir konu değil.

mbayrak25

KY Saygın Üye
Yardımsever
Server Sahibi
Bu dosyalara şöyle referans olabilirim

magicinstance.cpp de itr->second.time = UNIXTIME2; kısımlarını //itr->second.time = UNIXTIME2; olarak değiştirin, hangisini değiştirdiğinizde sorun çözülüyorsa o değişik kalsın diğerlerini eski halinde bırakın, yani isterseniz de bırakmayın siz bilirsiniz ben mesela
if ((pCaster->isWarrior() || pCaster->isPriest() || pCaster->GetZoneID() == ZONE_CHAOS_DUNGEON)
altındakini değiştirdim warrior 75 te aynısı oluyordu düzeldi değiştirince

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Valla hacım emek veriyorsun para veriyorsun iyi güzel hoş sonradan piyasaya düşmesi hiç hoş değil herkesin emeğine yazık. Sağlık olsun yine de ne diyim. Volkan reis bildiğim kadarıyla artık zaten source filan satmıyor. Kendi özel projelerine devam ediyor. Hayırlısı olsun

CMDK

Admin
KY Saygın Üye
KY Uzman Üye
KY Kıdemli Üye
Coder
Yardımsever
Bağımlı Üye
KY Editörü

Bu sorun için Release mod'da build alın düzelir.

Wyrea

KY Saygın Üye
Yardımsever
teşekkürler

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt