Reklam
Bende HSACSX düzenlemeli istirap içine baktımHSACSX kullanıyorsan Allah kurtarsın hepsi Sorunlu onunDenendi
ESKİ İSTİRAPLARDAN BAK GENELDE OLUYOR
Bende HSACSX düzenlemeli istirap içine baktım
ama pek diğeri kadar sorun yok gibi gözüküyor. çünkü düzeltilmiş db tarafları hep.
Dırekt bence pk ya cevır serverı bendede aynı sorun var ıstıraplarda sorunlar aynı bu konudaArkadaslar serverda holy knight armor ıtemlerın bazılarına + basılıyor bazılarına basılmıyor yardımcı olan herkeze sımdıden tesekkurler
bence mantığı çok kolayDırekt bence pk ya cevır serverı bendede aynı sorun var ıstıraplarda sorunlar aynı bu konuda
Söylesen Mılletın Duasını Alcan bılıyon dımıbence mantığı çok kolay
reis örnek vereyim mesela mirage Dagger +1 den +2 ye basıyon mesela bak burda Mirage Dagger +2 ye geçiyor ve orda kodu ve ne ile basılması gerektiğini yazıyorsun eğer holylere str dex vb basılmıyorsa holy +1 yazıp diğer tarafada holy +1 ve dex kağıdının Kodunu yazarak yapabilirsinSöylesen Mılletın Duasını Alcan bılıyon dımı![]()
Bana itemlerin kodlarını atabilirsen yardımcı olmaya çalışırım.Arkadaslar serverda holy knight armor ıtemlerın bazılarına + basılıyor bazılarına basılmıyor yardımcı olan herkeze sımdıden tesekkurler
knkm aynı sekılde yaptım ama basmadı ıste yınede gecende dedıgım gıbıreis örnek vereyim mesela mirage Dagger +1 den +2 ye basıyon mesela bak burda Mirage Dagger +2 ye geçiyor ve orda kodu ve ne ile basılması gerektiğini yazıyorsun eğer holylere str dex vb basılmıyorsa holy +1 yazıp diğer tarafada holy +1 ve dex kağıdının Kodunu yazarak yapabilirsingayet Kolay kafan yanabilir
sen anlarsın ama anlatma tekniğim biraz değişik Ekli dosyayı görüntüle 5203
o zaman item tablosuna gir item class sorunu vardır reisknkm aynı sekılde yaptım ama basmadı ıste yınede gecende dedıgım gıbı![]()