Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Holy Knight + Basma Sorunu

alptunga

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
Arkadaslar serverda holy knight armor ıtemlerın bazılarına + basılıyor bazılarına basılmıyor yardımcı olan herkeze sımdıden tesekkurler

Anissa

Fahri Üye
ITEM Tablosundaki Grade ile NEW_UPGRADE de grade aynı olması gerekiyor. Ekli değilse NEW_UPGRADE ye eklemelisiniz..

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
HSACSX kullanıyorsan Allah kurtarsın hepsi Sorunlu onun :D Denendi :ROFLMAO: ESKİ İSTİRAPLARDAN BAK GENELDE OLUYOR

Repub

KY Cezalı Üye
Web
ko-yardim.com
HSACSX kullanıyorsan Allah kurtarsın hepsi Sorunlu onun :D Denendi :ROFLMAO: ESKİ İSTİRAPLARDAN BAK GENELDE OLUYOR
Bende HSACSX düzenlemeli istirap içine baktım
ama pek diğeri kadar sorun yok gibi gözüküyor. çünkü düzeltilmiş db tarafları hep.

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
Bende HSACSX düzenlemeli istirap içine baktım
ama pek diğeri kadar sorun yok gibi gözüküyor. çünkü düzeltilmiş db tarafları hep.
:ROFLMAO:Doğrudur bende çok sorun yaşamıştım bazı itemler felan basmıyordu arada oluyor öyle aksilikler Çok düzeltmiştim :D AutoUpgradeli src niz vardı onu paylaşsaydınız herkesin işine gelirdi :D

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
Söylesen Mılletın Duasını Alcan bılıyon dımı :D
reis örnek vereyim mesela mirage Dagger +1 den +2 ye basıyon mesela bak burda Mirage Dagger +2 ye geçiyor ve orda kodu ve ne ile basılması gerektiğini yazıyorsun eğer holylere str dex vb basılmıyorsa holy +1 yazıp diğer tarafada holy +1 ve dex kağıdının Kodunu yazarak yapabilirsin :D gayet Kolay kafan yanabilir :D sen anlarsın ama anlatma tekniğim biraz değişik
1733839790902.png

MrRobot

KY Uzman Üye
Yardımsever
Arkadaslar serverda holy knight armor ıtemlerın bazılarına + basılıyor bazılarına basılmıyor yardımcı olan herkeze sımdıden tesekkurler
Bana itemlerin kodlarını atabilirsen yardımcı olmaya çalışırım.

Son düzenleme:

erayx1985

KY Cezalı Üye
reis örnek vereyim mesela mirage Dagger +1 den +2 ye basıyon mesela bak burda Mirage Dagger +2 ye geçiyor ve orda kodu ve ne ile basılması gerektiğini yazıyorsun eğer holylere str dex vb basılmıyorsa holy +1 yazıp diğer tarafada holy +1 ve dex kağıdının Kodunu yazarak yapabilirsin :D gayet Kolay kafan yanabilir :D sen anlarsın ama anlatma tekniğim biraz değişik Ekli dosyayı görüntüle 5203
knkm aynı sekılde yaptım ama basmadı ıste yınede gecende dedıgım gıbı :D

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt