Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Fxb (N3FXE) Editör arıyorum.

RETHOR

KY Kıdemli Üye
Web
lotusgaming.net
Herkese Merhabalar, Kendim için ufak bir fx yapmam gerekli. (Alttan Nova)
N3FXE Editör NoahSystem içerisinde mevcut fakat dil ve exe sorunları var. Elinde buna benzer bir editörü olan mevcut mudur ?

macho

Moderatör
Graph. Desig.
Yardımsever
Web
machodesign.com.tr
Alttan nova zaten +10 sene önce yapmış olduğum bir şey onu kullanabilirsin. Aynı zamanda bildiğim kadarıyla fx editör yok :)

NexusACS

KY Kıdemli Üye
Web
nexusanticheat.com
1779723311525.png

1779723518324.png

Alttan nova zaten +10 sene önce yapmış olduğum bir şey onu kullanabilirsin. Aynı zamanda bildiğim kadarıyla fx editör yok :)
Aslında var da müsait bir zaman da üstüne düşüp düzenlemem gerekiyor. Sanırım büyük bir eksik var bu konuda forumda.

jwpunk

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
Tabii ki var, o araca sahibim ama LOD (Detay Seviyesi) sorunları var, yoksa birçok efekt yapabilirdim.

Yeterli teknolojiye sahibiz; sadece belirli iyileştirmelere ihtiyacımız var.

macho

Moderatör
Graph. Desig.
Yardımsever
Web
machodesign.com.tr
Tabii ki var, o araca sahibim ama LOD (Detay Seviyesi) sorunları var, yoksa birçok efekt yapabilirdim.

Yeterli teknolojiye sahibiz; sadece belirli iyileştirmelere ihtiyacımız var.
bilmem benim öyle bir şeye ihtiyacım yok . sizin anlamadığınız public bir editör olmadığı sizin kullandıklarınızı bu adama atmıyacak veya paylaşmayacaksanız demekki öyle bir şey yok :D

jwpunk

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
bilmem benim öyle bir şeye ihtiyacım yok . sizin anlamadığınız public bir editör olmadığı sizin kullandıklarınızı bu adama atmıyacak veya paylaşmayacaksanız demekki öyle bir şey yok :D
Yani aracınız sadece efektleri görüntülemek için mi? Ben bunun çoklu düzenleyici olduğunu sanıyordum.

jwpunk

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
görüntülemeyle işim yok benim olayım düzenlemekle :) open edit save
Bence bu kadar basit bir şey için fazla kibir var. :ROFLMAO:

Projenin kamu malı olmadığını söylemek, projenin mevcut olmadığını söylemekten daha iyi olurdu.

FX ile çalışmıyorum çünkü bu sizin uzmanlık alanınız gibi görünüyor, ancak aracı kamuya açık hale getirmek için güncellemeyi düşüneceğim.

macho

Moderatör
Graph. Desig.
Yardımsever
Web
machodesign.com.tr
Bence bu kadar basit bir şey için fazla kibir var. :ROFLMAO:

Projenin kamu malı olmadığını söylemek, projenin mevcut olmadığını söylemekten daha iyi olurdu.

FX ile çalışmıyorum çünkü bu sizin uzmanlık alanınız gibi görünüyor, ancak aracı kamuya açık hale getirmek için güncellemeyi düşüneceğim.
bunun kibirle alakası yok arkadaşa verdiğim bilgide de bir problem yok buraya gelip anlamadığınız bir konuda laf karmaşası yaratıyorsunuz. arkadaş işine bir çözüm arıyor bende fx editör olmadığını kendisine bildirdim eğer yardımınız dokunmayacaksa lütfen gereksiz kalabalık yapmayın.

jwpunk

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
bunun kibirle alakası yok arkadaşa verdiğim bilgide de bir problem yok buraya gelip anlamadığınız bir konuda laf karmaşası yaratıyorsunuz. arkadaş işine bir çözüm arıyor bende fx editör olmadığını kendisine bildirdim eğer yardımınız dokunmayacaksa lütfen gereksiz kalabalık yapmayın.
Bunu garip buldum, çünkü yıllar boyunca birçok özel efekt sattığınızı gördüm.

Bu yüzden herkese açık bir araç kullanmanın sorun olacağını düşünmüyorum; elimden gelenin en iyisini yapacağım.

macho

Moderatör
Graph. Desig.
Yardımsever
Web
machodesign.com.tr
Bunu garip buldum, çünkü yıllar boyunca birçok özel efekt sattığınızı gördüm.

Bu yüzden herkese açık bir araç kullanmanın sorun olacağını düşünmüyorum; elimden gelenin en iyisini yapacağım.
sen türkçe anlamıyorsun ve cevaplarında o kadar saçma. Public bir fx editörün yoksa veya paylaşmıyorsan bu konuşmadaki gereksiz yorumlarını kendine sakla

jwpunk

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
sen türkçe anlamıyorsun ve cevaplarında o kadar saçma. Public bir fx editörün yoksa veya paylaşmıyorsan bu konuşmadaki gereksiz yorumlarını kendine sakla
Aynen öyle yapacağım; herkese açık bir araç oluşturacağım :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Bu kadar basit bir şey için bu kadar telaşlanmayın. Editörünüz çok güzel ve ben de topluluğu bu şekilde desteklemeye karar verdim.

macho

Moderatör
Graph. Desig.
Yardımsever
Web
machodesign.com.tr
Aynen öyle yapacağım; herkese açık bir araç oluşturacağım :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Bu kadar basit bir şey için bu kadar telaşlanmayın. Editörünüz çok güzel ve ben de topluluğu bu şekilde desteklemeye karar verdim.
umarım bunu yapabilecek yeterli kaynağa sahipsinizdir. :)) çünkü siz hangi aracı paylaşırsanız paylaşın her zaman şikayet eden olacaktır.

jwpunk

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
umarım bunu yapabilecek yeterli kaynağa sahipsinizdir. :)) çünkü siz hangi aracı paylaşırsanız paylaşın her zaman şikayet eden olacaktır.
Mevcut aracımı geliştireceğim çünkü iyi çalışmıyor.

Paylaşacağım; herkes kendi uygun gördüğü şekilde kullanmayı öğrenmek zorunda kalacak.

jwpunk

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
Sayın @Lazoqlu , anlaşılan biri cevaplarıma takıntılı. Kim olduğunu tam olarak biliyorum ve bu kişi ülkemden @ChaosKnightX adında, toplumdan dışlanmış bir adam.

Bu konuda @admin ile görüştüm ve bu kişiyi engellememe rağmen mesajlarımı hala görebiliyor.

Onun provokasyonlarına kamuoyu önünde cevap vermek istemiyorum. Bu kişi topluma hiçbir katkıda bulunmuyor, aksine sürekli başkalarıyla kavga çıkarmaya çalışıyor.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt