Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Fxb (N3FXE) Editör arıyorum.

RETHOR

KY Kıdemli Üye
Web
lotusgaming.net
Herkese Merhabalar, Kendim için ufak bir fx yapmam gerekli. (Alttan Nova)
N3FXE Editör NoahSystem içerisinde mevcut fakat dil ve exe sorunları var. Elinde buna benzer bir editörü olan mevcut mudur ?

RETHOR

KY Kıdemli Üye
Web
lotusgaming.net
Alttan nova zaten +10 sene önce yapmış olduğum bir şey onu kullanabilirsin. Aynı zamanda bildiğim kadarıyla fx editör yok :)
Dosyaların için herkes adına teşekkür ederim, Koca bir piyasa senin alttan novaları kullanıyor :)
kendim bir şekilde nova efektlerini değiştirmeyi halletim. çok geçerli olmasada içime sindi.
1779752050746.png
1779752097564.png
1779752117546.png

Not: Nacizane isteyen olursa dosyaları patch şeklinde verebilirim.

Son düzenleme:

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Sayın @Lazoqlu , anlaşılan biri cevaplarıma takıntılı. Kim olduğunu tam olarak biliyorum ve bu kişi ülkemden @ChaosKnightX adında, toplumdan dışlanmış bir adam.

Bu konuda @admin ile görüştüm ve bu kişiyi engellememe rağmen mesajlarımı hala görebiliyor.

Onun provokasyonlarına kamuoyu önünde cevap vermek istemiyorum. Bu kişi topluma hiçbir katkıda bulunmuyor, aksine sürekli başkalarıyla kavga çıkarmaya çalışıyor.
Siz onu engellediğinizde, sadece siz onu göremezsiniz. Cevap verip vermemek sizin taktiriniz.

jwpunk

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
Siz onu engellediğinizde, sadece siz onu göremezsiniz. Cevap verip vermemek sizin taktiriniz.
Her yoruma alaycı bir şekilde yanıt vermek de bir tür saldırganlıktır.

Her şey, bu forum kullanıcısının başka bir kullanıcının katkılarından şikayet etmesi ve benim de onu eleştirmemle başladı; ancak kendisi yaptığı hiçbir şeyi paylaşmaya yetenekli değil.

Bu adam, ülkemin fakir bir bölgesinden gelen, her şeyi bedava ve zahmetsizce elde etme felsefesiyle yaşayan bir kaybeden. Daha iyisini yapamadığı için benim çalışmalarımı kıskanıyor.

Bunu bir tür taciz olarak değerlendirmeli ve onu cezalandırmalısınız. Aksi takdirde cevap vermek zorunda kalacağım; herhangi bir soruna yol açmak istemiyorum.

ChaosKnightX

KY Kıdemli Üye
Her yoruma alaycı bir şekilde yanıt vermek de bir tür saldırganlıktır.

Her şey, bu forum kullanıcısının başka bir kullanıcının katkılarından şikayet etmesi ve benim de onu eleştirmemle başladı; ancak kendisi yaptığı hiçbir şeyi paylaşmaya yetenekli değil.

Bu adam, ülkemin fakir bir bölgesinden gelen, her şeyi bedava ve zahmetsizce elde etme felsefesiyle yaşayan bir kaybeden. Daha iyisini yapamadığı için benim çalışmalarımı kıskanıyor.

Bunu bir tür taciz olarak değerlendirmeli ve onu cezalandırmalısınız. Aksi takdirde cevap vermek zorunda kalacağım; herhangi bir soruna yol açmak istemiyorum.

Senin kadar gereksiz insanlara nadiren denk geliyorum açıkçası. İnan bana, ortada kıskanılacak hiçbir şey yok. Yazdıklarını okudukça sadece eğleniyorum çünkü bu kadar gereksiz drama üretmen gerçekten komik :)

jwpunk

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
Senin kadar gereksiz insanlara nadiren denk geliyorum açıkçası. İnan bana, ortada kıskanılacak hiçbir şey yok. Yazdıklarını okudukça sadece eğleniyorum çünkü bu kadar gereksiz drama üretmen gerçekten komik :)
Kıskançlık işte böyle bir şey, Bay @Lazoqlu , tam da dediğim gibi.

Bu adam başarısız biri.

ChaosKnightX

KY Kıdemli Üye
Kıskançlık işte böyle bir şey, Bay @Lazoqlu , tam da dediğim gibi.
Bu adam başarısız biri.

Bu kadar drama üretip hâlâ kendini ciddiye alman gerçekten etkileyici İnsan bir noktada aynaya bakıp “ben ne yapıyorum?” diye sorar. :D

vecan17

KY Kıdemli Üye
KY Üye
Web
infinityko.com
Nowadays, anyone brags about having an “AI-made editor,” but when you ask them about the internal workflow, callbacks, memory handling, networking, or architecture… they can’t even explain it.

And even worse, some people say “I have my own editor” when in reality it was created by someone else, or they completely depend on AI for every single change.

Using AI does not make you a programmer.
Real skill comes from understanding the code, modifying it, optimizing it, and building your own systems from scratch.

In my case, I’ve been developing my own editors for years. I even had my own FX editor long before this whole AI era existed.

Because there’s a huge difference between generating fancy windows… and actually understanding how everything works behind the scenes.

ChaosKnightX

KY Kıdemli Üye
Nowadays, anyone brags about having an “AI-made editor,” but when you ask them about the internal workflow, callbacks, memory handling, networking, or architecture… they can’t even explain it.

And even worse, some people say “I have my own editor” when in reality it was created by someone else, or they completely depend on AI for every single change.

Using AI does not make you a programmer.
Real skill comes from understanding the code, modifying it, optimizing it, and building your own systems from scratch.

In my case, I’ve been developing my own editors for years. I even had my own FX editor long before this whole AI era existed.

Because there’s a huge difference between generating fancy windows… and actually understanding how everything works behind the scenes.

+1

Not :
AI kullanmana kimse bir şey demiyor. Ama AI’nın yazdığı şeyi hiç anlamadan “ben yaptım” demek dürüstlük değil.
Kod seninse açıklarsın, değiştirirsin, optimize edersin, hata ayıklarsın. Yapamıyorsan o proje tamamen sana ait değildir; sadece AI ile üretilmiş bir çıktıdır.

No one is blaming you for using AI. But claiming “I built this” without even understanding what the AI wrote is not honest.
If the code is truly yours, you should be able to explain it, modify it, optimize it, and debug it. If you can’t, then the project is not entirely your own work — it’s simply an output generated with AI assistance.

vecan17

KY Kıdemli Üye
KY Üye
Web
infinityko.com
+1

Not :
AI kullanmana kimse bir şey demiyor. Ama AI’nın yazdığı şeyi hiç anlamadan “ben yaptım” demek dürüstlük değil.
Kod seninse açıklarsın, değiştirirsin, optimize edersin, hata ayıklarsın. Yapamıyorsan o proje tamamen sana ait değildir; sadece AI ile üretilmiş bir çıktıdır.

No one is blaming you for using AI. But claiming “I built this” without even understanding what the AI wrote is not honest.
If the code is truly yours, you should be able to explain it, modify it, optimize it, and debug it. If you can’t, then the project is not entirely your own work — it’s simply an output generated with AI assistance.

+1

Not :

You misunderstood the point completely
I wasn’t talking about myself. I was referring to people who pretend they built systems they don’t even understand.

There’s a big difference between using AI as a tool and depending on it without understanding the code behind it.

Anyone can generate a UI today.
Not everyone can actually build the systems, architecture, networking, tools, and logic behind it

macho

Moderatör
Graph. Desig.
Yardımsever
Web
machodesign.com.tr
You misunderstood the point completely
I wasn’t talking about myself. I was referring to people who pretend they built systems they don’t even understand.

There’s a big difference between using AI as a tool and depending on it without understanding the code behind it.

Anyone can generate a UI today.
Not everyone can actually build the systems, architecture, networking, tools, and logic behind it
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

errturk

KY Üye
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt