Reklam
homekofun a gelip ncs deneyip " yok burası pk mış gidiyorum ben " dedin ***. sen ne anlatıyon değişik. keşke yapsan bişeylerde düzeltsekÖDEME YAPTI BANA EVET ? HAYIRDIR ? HOMEKOFUN DEDİ Kİ BİZ PARA KAZANMAYA YÖNELİK AÇMIYORUZ KRAL DOKUNMA JAPKOUS DEDİĞİN TİTAN OLAN SANIRIM ? TİTANSA EVET ÖDEME YAPTI VARMI BAŞKA SORUN ?
sana kim ödeme yaptı onu sorabilir miyim ben mi yaptım sanaÖDEME YAPTI BANA EVET ? HAYIRDIR ? HOMEKOFUN DEDİ Kİ BİZ PARA KAZANMAYA YÖNELİK AÇMIYORUZ KRAL DOKUNMA JAPKOUS DEDİĞİN TİTAN OLAN SANIRIM ? TİTANSA EVET ÖDEME YAPTI VARMI BAŞKA SORUN ?
ayın 9 unda açan titandan bahsediyorum homekofun olayına gelirsek burası pk farm ve para kazanmaya yönelik değil dedim ? FARM Bİ SERVER PARA KAZANMAYA YÖNELİK DEĞİL VE USERİ DE AZ NE YAPMAM ISİTİYORSUN ? @hagen gelip diğer paketleri mi sıralıym sana fixle diye ? benle olan konuşmana da dikkat et o yıldızlı yazan yerde küfür var sanırım çok küfür etmek istiyorsansana ödeme yaptı onu sorabilir miyim ben mi yaptım sana
Homekofun Para kazanmaya yönelik server ve ncs denediğine dair bir sürü log vardı.ayın 9 unda açan titandan bahsediyorum homekofun olayına gelirsek burası pk farm ve para kazanmaya yönelik değil dedim ? FARM Bİ SERVER PARA KAZANMAYA YÖNELİK DEĞİL VE USERİ DE AZ NE YAPMAM ISİTİYORSUN ? @hagen gelip diğer paketleri mi sıralıym sana fixle diye ? benle olan konuşmana da dikkat et o yıldızlı yazan yerde küfür var sanırım çok küfür etmek istiyorsan
0-5-3-5 5-5-5 2-1- 2-4 buyur gel bekliyorum
Bak kardeşim , 14 yaşından beri bu işlerle uğraşırım cheat engine denilen herkesin bildiği programla başladım 17 yaşında elimden asd44 tuttu Vb6 ve Vbnet ile başladım şuan 24 yaşındayım çok şükür çok ilerlediğimi düşünüyorum ve benim ilerlememe en çok sebep olan şeyler sen gibi arkadaşların bana diklenmesiydi.Homekofun Para kazanmaya yönelik server ve ncs denediğine dair bir sürü log vardı.
100 tane ncs denemişsin. Sözde dokunmamışsın.
Muhtemelen sitedeki kullanıcıların adlarını çekiyorsun ve txt dosyasına yazdırıp sırayla paket atıyorsun.
Dikkat etmiyorum. Varza büzük gel dene. Her yeri logladım.
Bizim gruptan hiç bir kişiye bişey yapamazsın bro. Çok fazla atıp tutuyorsun. sen kadar bizde biliyorz bu işleri.Bak kardeşim , 14 yaşından beri bu işlerle uğraşırım cheat engine denilen herkesin bildiği programla başladım 17 yaşında elimden asd44 tuttu Vb6 ve Vbnet ile başladım şuan 24 yaşındayım çok şükür çok ilerlediğimi düşünüyorum ve benim ilerlememe en çok sebep olan şeyler sen gibi arkadaşların bana diklenmesiydi.
İşin sonucu BRAZZERS videosu gibi youtube da kendilerini görürlerdi ve bizim insanımız da bunları sever VURMALI KIRMALI şeyleri sever.
Ben sataşabileceğin birisi değilim git birisinden kod iste ne biliyim uıf falan iste tahtlı karakter falan iste projeleri araştır kendine ordan bişeyleri al başka şeylerle uğraş elimde ki herşeyi fixlesen AMAZONDAN İP alır DDOS A bağlar gene vurur indiririm.
Ki elimde ki leride bilmiyorsun dediğim gibi ben video atmazsam sizler fixleyemezsiniz.
Gerçeğini bildiğim yalanları dinliyorum şuan benden uzak dur bana sataşma benim hakkımda kötü söz söyleme bak ben senin hakkında kötü bir söz söylemiyorum hadi güzel kardeşim ALLAHA EMANET OL.
He benim hakkımda da bişey duyarsan emin olmak istersen numaram orada bak insan yemiyoruz efendi ve saygılı insanlarız biz küfür edene ediyoruz yoksa istanbul gaziosmanpaşa da meydanda oturuyorum gel bir gün misafirim ol kafeler var restoranlar var gel oturup konuşalım ne konuşmak istersen 2 yetişkin arkadaş gibi bende siz gibi insanım eğer ön yargıların varsa burda ki bi çok kişiden çok daha iyi bi insan olduğuma eminim.
Piyasada ki bir çok SRC e de yardım etmişliğim de vardır. Birde serverine girmemem için dua eden DGN guard VOLKAN SÜTCÜ burada ki YGN gibi arkadaşlar vardır. Onlar hariç onların yanından bile geçmem kardeş.
Ben japko.us server sahibiyim kral sen sanırım japkoworld ile karıştırdın ben hiç sana ödeme yapmadımÖDEME YAPTI BANA EVET ? HAYIRDIR ? HOMEKOFUN DEDİ Kİ BİZ PARA KAZANMAYA YÖNELİK AÇMIYORUZ KRAL DOKUNMA JAPKOUS DEDİĞİN TİTAN OLAN SANIRIM ? TİTANSA EVET ÖDEME YAPTI VARMI BAŞKA SORUN ?
Bizim gruptan hiç bir kişiye bişey yapamazsın bro. Çok fazla atıp tutuyorsun. sen kadar bizde biliyorz bu işleri.
Sizin dosyalarınızla kendime yeni bir bilgisayar aldım mesela sağolun.
Ekli dosyayı görüntüle 3134
Volkanı ALLAH gibi görenler var sanırım burada.
DDOS atar gene yakarım sizi , ne sana ne volkan gibilerine bu zamana kadar geri vites yapıp susmadık.