Reklam
Engine main diye bir şey göremedim. HSACSEngine.cpp den mi söz ediyoruz?hxacs ise Enginemain içindeki Discord instalation bölümüne bak orası kapalı diye biliyorum.
Aynı şekilde tüm herşeyi halletikten sonra gameserver kapat a.ç yapmayı unutma ( api key girdikten vb sonra )
evet orada olması gerekiyor. hxacs ile uzun süredir ilgilenmiyorum şuanda dosyalar elimde yok maalesef tam net yerini hatırlamıyorumEngine main diye bir şey göremedim. HSACSEngine.cpp den mi söz ediyoruz?
Paketler konusunda o kadar kötüyüm ki yapay zekadanda destek alamıyorum bu konuda. O yüzden bir örnek olursa çok daha iyi anlayabilirim, ve oradan devam edebilirim.Acs ve Game tarafında giden ve gelen Discord paketlerini inceleyin HSACSX projesinde eksik yazılmıştı.
Şöyle yardımcı olabilirim;Paketler konusunda o kadar kötüyüm ki yapay zekadanda destek alamıyorum bu konuda. O yüzden bir örnek olursa çok daha iyi anlayabilirim, ve oradan devam edebilirim.
result << TopLeft->Facebook << TopLeft->FacebookURL << TopLeft->Discord << TopLeft->DiscordURL << TopLeft->Live << TopLeft->LiveURL;
result << TopLeft->Facebook << TopLeft->FacebookURL << TopLeft->Discord << TopLeft->DiscordURL << TopLeft->Live << TopLeft->LiveURL << TopLeft->DiscordToken << TopLeft->DiscordTokenID;
result << TopLeft->ResellerURL;
Harika bir detaysınız, gerçekten çok teşekkür ederim bundan sonrasını halledebileceğime inanıyorum.Şöyle yardımcı olabilirim;
SERVER source içerisinde ->
CharacterSelectionHandler.cpp ve ChatHandler.cpp içerisinde aşağıdaki bölüm var Burayı bulun:
PHP:result << TopLeft->Facebook << TopLeft->FacebookURL << TopLeft->Discord << TopLeft->DiscordURL << TopLeft->Live << TopLeft->LiveURL;
Sonra Database -> TOPLEFT Tablosunu açın Tabloyu kontrol edin :
Ekli dosyayı görüntüle 12148
CharacterSelectionHandler.cpp ->
Ekli dosyayı görüntüle 12151
ChatHandler.cpp ->
Ekli dosyayı görüntüle 12152
Gördüğünüz gibi burada giden ve gelen paketler de eksiklik var bu sebepten ötürü paketler gelmiyor ve eşlenmiyor bu sebeple sistem çalışmıyor.
Sonrasında yine ACS tarafını açıyorsunuz ve giden paketlerin bu şekilde olması gerekiyor ->
Ekli dosyayı görüntüle 12153
Çözüm:
PHP:result << TopLeft->Facebook << TopLeft->FacebookURL << TopLeft->Discord << TopLeft->DiscordURL << TopLeft->Live << TopLeft->LiveURL << TopLeft->DiscordToken << TopLeft->DiscordTokenID; result << TopLeft->ResellerURL;
Rica ederim, yardım edebildiysem ne mutluHarika bir detaysınız, gerçekten çok teşekkür ederim bundan sonrasını halledebileceğime inanıyorum.