Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Discord oynuyor gösterme hakkında yardım!

krieger

KY Uzman Üye
Yardımsever
HSACSX altyapısı ile çalışmaktayım, Discord Initialize düzenlendi api key konuldu, database üzerinden tokene işlenildi gerekli her şey yapıldı fakat hala oynuyor olarak göstermiyor. Sebebi nedir arkadaşlar? Neyi gözden kaçırıyorum

puow

KY Kıdemli Üye
ISTIRAP PROJESİNDE GÖSTERİYORDU ACS TARAFINDAN YAPILIYOR İSTERSEN Bİ BAK ONA

ATLAS

KY Kıdemli Üye
Web
xoresoft.com
hxacs ise Enginemain içindeki Discord instalation bölümüne bak orası kapalı diye biliyorum.
Aynı şekilde tüm herşeyi halletikten sonra gameserver kapat a.ç yapmayı unutma ( api key girdikten vb sonra )

krieger

KY Uzman Üye
Yardımsever
hxacs ise Enginemain içindeki Discord instalation bölümüne bak orası kapalı diye biliyorum.
Aynı şekilde tüm herşeyi halletikten sonra gameserver kapat a.ç yapmayı unutma ( api key girdikten vb sonra )
Engine main diye bir şey göremedim. HSACSEngine.cpp den mi söz ediyoruz?

krieger

KY Uzman Üye
Yardımsever
Acs ve Game tarafında giden ve gelen Discord paketlerini inceleyin HSACSX projesinde eksik yazılmıştı.
Paketler konusunda o kadar kötüyüm ki yapay zekadanda destek alamıyorum bu konuda. O yüzden bir örnek olursa çok daha iyi anlayabilirim, ve oradan devam edebilirim.

swatxx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Paketler konusunda o kadar kötüyüm ki yapay zekadanda destek alamıyorum bu konuda. O yüzden bir örnek olursa çok daha iyi anlayabilirim, ve oradan devam edebilirim.
Şöyle yardımcı olabilirim;

SERVER source içerisinde ->

CharacterSelectionHandler.cpp ve ChatHandler.cpp içerisinde aşağıdaki bölüm var Burayı bulun:

PHP:
result << TopLeft->Facebook << TopLeft->FacebookURL << TopLeft->Discord << TopLeft->DiscordURL << TopLeft->Live << TopLeft->LiveURL;

Sonra Database -> TOPLEFT Tablosunu açın Tabloyu kontrol edin :

1765221254013.png

CharacterSelectionHandler.cpp ->

1765221446800.png

ChatHandler.cpp ->

1765221490097.png

Gördüğünüz gibi burada giden ve gelen paketler de eksiklik var bu sebepten ötürü paketler gelmiyor ve eşlenmiyor bu sebeple sistem çalışmıyor.

Sonrasında yine ACS tarafını açıyorsunuz ve giden paketlerin bu şekilde olması gerekiyor ->

1765221557678.png

Çözüm:

PHP:
result << TopLeft->Facebook << TopLeft->FacebookURL << TopLeft->Discord << TopLeft->DiscordURL << TopLeft->Live << TopLeft->LiveURL << TopLeft->DiscordToken << TopLeft->DiscordTokenID;
result << TopLeft->ResellerURL;

krieger

KY Uzman Üye
Yardımsever
Şöyle yardımcı olabilirim;

SERVER source içerisinde ->

CharacterSelectionHandler.cpp ve ChatHandler.cpp içerisinde aşağıdaki bölüm var Burayı bulun:

PHP:
result << TopLeft->Facebook << TopLeft->FacebookURL << TopLeft->Discord << TopLeft->DiscordURL << TopLeft->Live << TopLeft->LiveURL;

Sonra Database -> TOPLEFT Tablosunu açın Tabloyu kontrol edin :

Ekli dosyayı görüntüle 12148

CharacterSelectionHandler.cpp ->

Ekli dosyayı görüntüle 12151

ChatHandler.cpp ->

Ekli dosyayı görüntüle 12152

Gördüğünüz gibi burada giden ve gelen paketler de eksiklik var bu sebepten ötürü paketler gelmiyor ve eşlenmiyor bu sebeple sistem çalışmıyor.

Sonrasında yine ACS tarafını açıyorsunuz ve giden paketlerin bu şekilde olması gerekiyor ->

Ekli dosyayı görüntüle 12153

Çözüm:

PHP:
result << TopLeft->Facebook << TopLeft->FacebookURL << TopLeft->Discord << TopLeft->DiscordURL << TopLeft->Live << TopLeft->LiveURL << TopLeft->DiscordToken << TopLeft->DiscordTokenID;
result << TopLeft->ResellerURL;
Harika bir detaysınız, gerçekten çok teşekkür ederim bundan sonrasını halledebileceğime inanıyorum.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt