Reklam
helalÖyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
RANGAR ibrahim kardeşime aittir, bilgisi dahilinde paylaşıyorum.
Bilmeyenler İçin kolay calisan dosya eğer hata felan tesipt eden olursa bildirirse düzeltiriz. İyi eglenceler dilerim.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Dosya İçeriği ;
Client
Database
ServerFiles
Ekli dosyayı görüntüle 10060Ekli dosyayı görüntüle 10061
kardeş keşke paylaşmadan dosyanın içine bakma zahmetinde bulunsaydın bu dosyada source yokki ? boşuboşuna indirdim bu yaptığın yanlış !!!Öyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
Bilmeyenler İçin kolay calisan dosya eğer hata felan tesipt eden olursa bildirirse düzeltiriz. İyi eglenceler dilerim.
Dosya İçeriği ;
Client
Database
ServerFiles
hangi sql versiyonunu kullanıyorsun (sql 2019 expremi devolpermiDostum herşeyi yaptım login server okey gameserver okey sorunsuz çalışıyor START gelmiyor sebebi nedir acaba
hocam sql un hangisini kurmamız gerek versiyon belirtmemiş bilgi verirmisinkardeş keşke paylaşmadan dosyanın içine bakma zahmetinde bulunsaydın bu dosyada source yokki ? boşuboşuna indirdim bu yaptığın yanlış !!!
2022 kurulu bendehocam sql un hangisini kurmamız gerek versiyon belirtmemiş bilgi verirmisin
src siz src ücretli bir şekilde satıyoruz src paylaşılmıcakkardeş keşke paylaşmadan dosyanın içine bakma zahmetinde bulunsaydın bu dosyada source yokki ? boşuboşuna indirdim bu yaptığın yanlış !!!
sql versiyonu nedir expresmi devolpermi onuda yazsan çok iyi olur sql 2019 expres kabul edmiyorteşekkürler
2022SQL versiyonu nedir
local lisansli filesvps makinama kurdıum ama bilgisayarımdan oyunu açınca login geliyo ama oyuna girmiyor
Başlığı doğru yazmamis olabilirim kusura bakmayin ama aciklamada belirttim source paylasilmayacak diye istiyen rangar veya dogancan ile iletişime geçip satin alabilir denemeniz icin ve ugrasmamaniz için local lisansli paylaştım filesikardeş keşke paylaşmadan dosyanın içine bakma zahmetinde bulunsaydın bu dosyada source yokki ? boşuboşuna indirdim bu yaptığın yanlış !!!
eyw kardeşim kusura bakmaBaşlığı doğru yazmamis olabilirim kusura bakmayin ama aciklamada belirttim source paylasilmayacak diye istiyen rangar veya dogancan ile iletişime geçip satin alabilir denemeniz icin ve ugrasmamaniz için local lisansli paylaştım filesi
tyÖyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
Dosya İçeriği ;
Client
Database
ServerFiles