Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

D-ACS Rangar Sourcesi İle V2383 Local Files 127.0.0.1

KY Üye
Öyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
RANGAR ibrahim kardeşime aittir, bilgisi dahilinde paylaşıyorum.
Bilmeyenler İçin kolay calisan dosya eğer hata felan tesipt eden olursa bildirirse düzeltiriz. İyi eglenceler dilerim.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Dosya İçeriği ;

Client

Database
ServerFiles

Ekli dosyayı görüntüle 10060Ekli dosyayı görüntüle 10061
helal

KY Üye
Öyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
Bilmeyenler İçin kolay calisan dosya eğer hata felan tesipt eden olursa bildirirse düzeltiriz. İyi eglenceler dilerim.

Dosya İçeriği ;

Client

Database
ServerFiles

kardeş keşke paylaşmadan dosyanın içine bakma zahmetinde bulunsaydın bu dosyada source yokki ? boşuboşuna indirdim bu yaptığın yanlış !!!

KY Üye
vps makinama kurdıum ama bilgisayarımdan oyunu açınca login geliyo ama oyuna girmiyor

KY Saygın Üye
Yardımsever
Server Sahibi
Web
zwei2ko.com.tr
KY Saygın Üye
Yardımsever
Server Sahibi
Web
zwei2ko.com.tr
kardeş keşke paylaşmadan dosyanın içine bakma zahmetinde bulunsaydın bu dosyada source yokki ? boşuboşuna indirdim bu yaptığın yanlış !!!
Başlığı doğru yazmamis olabilirim kusura bakmayin ama aciklamada belirttim source paylasilmayacak diye istiyen rangar veya dogancan ile iletişime geçip satin alabilir denemeniz icin ve ugrasmamaniz için local lisansli paylaştım filesi

KY Üye
Başlığı doğru yazmamis olabilirim kusura bakmayin ama aciklamada belirttim source paylasilmayacak diye istiyen rangar veya dogancan ile iletişime geçip satin alabilir denemeniz icin ve ugrasmamaniz için local lisansli paylaştım filesi
eyw kardeşim kusura bakma

KY Üye

Dosya İçeriği ;

Client

Database
ServerFiles

ty

Üst Alt