Reklam
Evet uif üzerinde 3 tane kill 10 tane reward slotu mevcut . Konu ui patlaması ya da @dogandeniz12 in dediği gibi SQL tabanlı bir sorun değil . Sanırım Exe içerisine gömülü bir durum var x32dbg ile exeyi açıyorum cmp eax,3 düşündüğüm bir durum var fakat ordan sonra işler karışıyor. cmp eax,3 değerini bypass ederek nop duruma getirdim fakat hata aynı şekilde devam ediyor . Ya yanlış yerde yanlış şeyi arıyorum . Ya da başka bir durum varuif üzerinde 10 slot varmı?
Exe ile uzaktan yakından alakası yok CR event orjinalde yok zaten sonradan eklenen bir uif özellik. Eğer pencere gelmiyorsa %80 bulamadığı bir texture var veya yanlış versiyon editör ile editlediniz.Sorunun SQL tablosu ile bir alakası
Evet uif üzerinde 3 tane kill 10 tane reward slotu mevcut . Konu ui patlaması ya da @dogandeniz12 in dediği gibi SQL tabanlı bir sorun değil . Sanırım Exe içerisine gömülü bir durum var x32dbg ile exeyi açıyorum cmp eax,3 düşündüğüm bir durum var fakat ordan sonra işler karışıyor. cmp eax,3 değerini bypass ederek nop duruma getirdim fakat hata aynı şekilde devam ediyor . Ya yanlış yerde yanlış şeyi arıyorum . Ya da başka bir durum var
Çok büyük ihtimalle senin dediğin gibi hocam ama şu an evde değilim gece yarısı PC başına geçince log.txt yüklerim . Ama fikirleriniz önemli . Texture kısmında sorun olabilme ihtimali daha yüksek tabi ki atladigim bir nokta var mı diye tek tek tekrar inceledim evden çıkmadan ama yok gibi . Eğer sorun texture değil ise ne olabilir başka bir yorumun var mıExe ile uzaktan yakından alakası yok CR event orjinalde yok zaten sonradan eklenen bir uif özellik. Eğer pencere gelmiyorsa %80 bulamadığı bir texture var veya yanlış versiyon editör ile editlediniz.
Log.txt atabilir misiniz?
Onu da deneyim eve gecince sonucu yazarım halledebilirsem forumda da paylaşmayı düşünüyorum. İnsanların para ile yaptırdığı işler bunlar faydası olacağını düşünüyorum benim gibi acemiligini atabilecek insanlar için10 değil de 5 yaparak dener misin?