Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Collection Race Ödül Sayını 10 Adete Çıkartmak

Valendros

KY Kıdemli Üye
Merhaba
Collection race event ödül sayısını 10 a çıkartmak için 2369 versiyon source üzerine eklemeler yaptım
result << pCollectionRaceEvent.RewardItemID 3 olan kısımları 10 ile değiştirdim
Aynı şekilde hem gameserver hemde acs tarafında da ödül adetini 10 a çıkarmak için birçok cpp. ve .h dosyalarına gerekli olan herşeyi ekledim .Acs ve gameserver tarafında build almada bi sıkıntı yok .
10 adet ödül slotu bulunan re_collection_race uifini kendi acs me göre ekledim
yani herşeyi yaptım.

Fakat acs den build alıp attığım dll ile oyuna girdiip +cropen 1 komudu yada +cropen 2 - 3 -4 neyse yazdığımda Collection Race açılma isteği gönderildi lütfen bekleyin chat notice hatası alıyorum .

Bu hatayı aşabilmek adına nasıl bir yol izlemeliyim .

Exe tarafından kaynaklandığını düşündüğüm bir sorun ama tabi ki sizler tecrübelerinizle bu durumun neden kaynaklandığı konusunda bana yardımcı olabilir misiniz ?

1774613540165.png

dogandeniz12

KY Saygın Üye
Buradan bakabilirsiniz belki işinizi görür

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-03-27-17-44-38-95_fb47b6c93b99596be3e79670c6246005.jpg
    Screenshot_2026-03-27-17-44-38-95_fb47b6c93b99596be3e79670c6246005.jpg
    719.4 KB · Görüntüleme: 26

izwein

Moderatör
uif üzerinde 10 slot varmı?

Valendros

KY Kıdemli Üye
Sorunun SQL tablosu ile bir alakası
uif üzerinde 10 slot varmı?
Evet uif üzerinde 3 tane kill 10 tane reward slotu mevcut . Konu ui patlaması ya da @dogandeniz12 in dediği gibi SQL tabanlı bir sorun değil . Sanırım Exe içerisine gömülü bir durum var x32dbg ile exeyi açıyorum cmp eax,3 düşündüğüm bir durum var fakat ordan sonra işler karışıyor. cmp eax,3 değerini bypass ederek nop duruma getirdim fakat hata aynı şekilde devam ediyor . Ya yanlış yerde yanlış şeyi arıyorum . Ya da başka bir durum var

izwein

Moderatör
Sorunun SQL tablosu ile bir alakası

Evet uif üzerinde 3 tane kill 10 tane reward slotu mevcut . Konu ui patlaması ya da @dogandeniz12 in dediği gibi SQL tabanlı bir sorun değil . Sanırım Exe içerisine gömülü bir durum var x32dbg ile exeyi açıyorum cmp eax,3 düşündüğüm bir durum var fakat ordan sonra işler karışıyor. cmp eax,3 değerini bypass ederek nop duruma getirdim fakat hata aynı şekilde devam ediyor . Ya yanlış yerde yanlış şeyi arıyorum . Ya da başka bir durum var
Exe ile uzaktan yakından alakası yok CR event orjinalde yok zaten sonradan eklenen bir uif özellik. Eğer pencere gelmiyorsa %80 bulamadığı bir texture var veya yanlış versiyon editör ile editlediniz.

Log.txt atabilir misiniz?

Valendros

KY Kıdemli Üye
Exe ile uzaktan yakından alakası yok CR event orjinalde yok zaten sonradan eklenen bir uif özellik. Eğer pencere gelmiyorsa %80 bulamadığı bir texture var veya yanlış versiyon editör ile editlediniz.

Log.txt atabilir misiniz?
Çok büyük ihtimalle senin dediğin gibi hocam ama şu an evde değilim gece yarısı PC başına geçince log.txt yüklerim . Ama fikirleriniz önemli . Texture kısmında sorun olabilme ihtimali daha yüksek tabi ki atladigim bir nokta var mı diye tek tek tekrar inceledim evden çıkmadan ama yok gibi . Eğer sorun texture değil ise ne olabilir başka bir yorumun var mı

izwein

Moderatör
Ekrana gelmeme sorununu ben yüzde 80 texturede yaşadım diğer türlü gelir hatalı gelir veya crash atar. Log.txt de zaten bulamadığı bi texture varsa hemen yazdırır.

Birde ui yi render tick içine aldınız değil mi?

Valendros

KY Kıdemli Üye
Ui sıfırdan çizilmiş bir ui değil hali hazırda ıstırap acs tabanlı olup gelistirilmis tüm sunucularin kullandigi bir ui assetler ile ilgili bir render bozukluğu olmadığını biliyorum. 3 ödülu sorunsuz veren source uzerinden oyunu açtığımda 10 adet slotta ekrana gelmişti. Fakat Simge durumunda küçültunce ilk 3 gidip son 7 ekranda kalmıştı bende bunu dxf yoluna bağlamistim . Exe olayını rafa kaldırdım sayende düşüncem o yönden tamamen ayrıldı şu an texture ve render kısmına bakmayı daha mantikli buluyorum

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt