Reklam
Banladık seni evlatServer da oyuna başladım fakat birkaç gün sonra sıfırladı. Oyuna girdim üç saatlik genie eklenmiş ve tl ile satılıyor. Kc ile satması gerektiğini önerdim. Çünkü genie yokken bir yere afk bırakamıyorduk. Bunu söylediğim için başka servera gitmemi söyledi. Acs sattığını adama ihtiyacı olmadığını belirtti.
Ukalalığını geçtim neyin kafasını yaşıyor çözemedim. Bu adamın serverında oynamayın. Canı sıkılınca sıfırlayacak ve en ufak bir şeyde emeğini silip atacak!
Geçmiş olsun.Server da oyuna başladım fakat birkaç gün sonra sıfırladı. Oyuna girdim üç saatlik genie eklenmiş ve tl ile satılıyor. Kc ile satması gerektiğini önerdim. Çünkü genie yokken bir yere afk bırakamıyorduk. Bunu söylediğim için başka servera gitmemi söyledi. Acs sattığını adama ihtiyacı olmadığını belirtti.
Ukalalığını geçtim neyin kafasını yaşıyor çözemedim. Bu adamın serverında oynamayın. Canı sıkılınca sıfırlayacak ve en ufak bir şeyde emeğini silip atacak!
Çakma Atlas çocuk konuştuya sen ne kadar ***** ne kadar itici bir insansın allah aşkına @admin şu aptalı forumdan uzaklaştırabilirmisin bunun yazdıklarını ne zaman görsem foruma tekrar giresim gelmiyor.
Ne Geçmiş olmuşu ? Bedavacı Veledler geliyor laga luga yapiyor çamur yapiyolar ezikler ne emeği la ? Emek veren bizleriz kodlama yaparız tasarım yaparız emek veririz ACS yazarız. Beleşçi velet ban yedi geldi buraya bi yorum bi de geçmiş olsun haGeçmiş olsun.
Helal lan sana Sezo kanka doğruyu söyledin valla helal olsun.Eski Benim Server v1453 Açtım Oyun Gökrem Küfür Ediyor item ver ve kc ver cok konusuyor Boş Boş Bu Cocugu ***** Bilgi Olsun
Saol Aynen İste Adam Bilmiyo Oyunama Git KnkmHelal lan sana Sezo kanka doğruyu söyledin valla helal olsun.
Bedavacı 5 kuruşu olmayan veletler geliyor KC ver Premium ver diye küfür ediyor donsuz veletler![]()
![]()
![]()
Kanka bu espri çok iyivaaa dolandırıldıkla
Tosunbank
sanada yaranılmıyo he free dosya veriyoz sana hala beğenmiyon dokanıyo galiba sana 25xxKanka bu espri çok iyi![]()
![]()
sen gezerken yine dolaşırken güzel dosyalar denk gelmiyor mu ?
Gecen paylasmıssın bi tane içinde Trojanlar Halay Çekiyor kanka![]()
![]()
Şemmame oynuyorlar
![]()
Millet de deniyor![]()
![]()
Ne yaziyonuzÇakma Atlas çocuk konuştu![]()
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ne Geçmiş olmuşu ? Bedavacı Veledler geliyor laga luga yapiyor çamur yapiyolar ezikler ne emeği la ? Emek veren bizleriz kodlama yaparız tasarım yaparız emek veririz ACS yazarız. Beleşçi velet ban yedi geldi buraya bi yorum bi de geçmiş olsun ha![]()
![]()
![]()