Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

TARTIŞMA ATLAS serverında oynamayın!

Lwaxy

KY Üye
Server da oyuna başladım fakat birkaç gün sonra sıfırladı. Oyuna girdim üç saatlik genie eklenmiş ve tl ile satılıyor. Kc ile satması gerektiğini önerdim. Çünkü genie yokken bir yere afk bırakamıyorduk. Bunu söylediğim için başka servera gitmemi söyledi. Acs sattığını adama ihtiyacı olmadığını belirtti.

Ukalalığını geçtim neyin kafasını yaşıyor çözemedim. Bu adamın serverında oynamayın. Canı sıkılınca sıfırlayacak ve en ufak bir şeyde emeğini silip atacak!

bukoder

KY Uzman Üye
Web
atlaspvp.online
Server da oyuna başladım fakat birkaç gün sonra sıfırladı. Oyuna girdim üç saatlik genie eklenmiş ve tl ile satılıyor. Kc ile satması gerektiğini önerdim. Çünkü genie yokken bir yere afk bırakamıyorduk. Bunu söylediğim için başka servera gitmemi söyledi. Acs sattığını adama ihtiyacı olmadığını belirtti.

Ukalalığını geçtim neyin kafasını yaşıyor çözemedim. Bu adamın serverında oynamayın. Canı sıkılınca sıfırlayacak ve en ufak bir şeyde emeğini silip atacak!
Banladık seni evlat :) çok ağlama :) bizim işimiz ACS çocuk :) :) :)

maqqab

KY Saygın Üye
Yardımsever
Web
discord.gg

Geçmiş olsun.

bukoder

KY Uzman Üye
Web
atlaspvp.online
ya sen ne kadar ***** ne kadar itici bir insansın allah aşkına @admin şu aptalı forumdan uzaklaştırabilirmisin bunun yazdıklarını ne zaman görsem foruma tekrar giresim gelmiyor.
Çakma Atlas çocuk konuştu :) :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ne Geçmiş olmuşu ? Bedavacı Veledler geliyor laga luga yapiyor çamur yapiyolar ezikler ne emeği la ? Emek veren bizleriz kodlama yaparız tasarım yaparız emek veririz ACS yazarız. Beleşçi velet ban yedi geldi buraya bi yorum bi de geçmiş olsun ha :) :) :)

DeaFSezo

KY Saygın Üye
Coder
Web
www.deafsoft.com.tr
Eski Benim Server v1453 Açtım Oyun Gökrem Küfür Ediyor item ver ve kc ver cok konusuyor Boş Boş Bu Cocugu S alak Bilgi Olsun

Gökrem Sw Girmeyiniz Sakın...

bukoder

KY Uzman Üye
Web
atlaspvp.online
Eski Benim Server v1453 Açtım Oyun Gökrem Küfür Ediyor item ver ve kc ver cok konusuyor Boş Boş Bu Cocugu ***** Bilgi Olsun
Helal lan sana Sezo kanka doğruyu söyledin valla helal olsun.
Bedavacı 5 kuruşu olmayan veletler geliyor KC ver Premium ver diye küfür ediyor donsuz veletler :) :) :)

DeaFSezo

KY Saygın Üye
Coder
Web
www.deafsoft.com.tr
Helal lan sana Sezo kanka doğruyu söyledin valla helal olsun.
Bedavacı 5 kuruşu olmayan veletler geliyor KC ver Premium ver diye küfür ediyor donsuz veletler :) :) :)
Saol Aynen İste Adam Bilmiyo Oyunama Git Knkm :)

DeaFSezo

KY Saygın Üye
Coder
Web
www.deafsoft.com.tr
Haahaha artık ban at Banane yeter knk :D

bukoder

KY Uzman Üye
Web
atlaspvp.online
vaaa dolandırıldıkla
Kanka bu espri çok iyi :) :) :) sen gezerken yine dolaşırken güzel dosyalar denk gelmiyor mu ?
Gecen paylasmıssın bi tane içinde Trojanlar Halay Çekiyor kanka :) :) :) Şemmame oynuyorlar :) :)
Millet de deniyor :) :)

bytuku

KY Uzman Üye
Yardımsever
Kanka bu espri çok iyi :) :) :) sen gezerken yine dolaşırken güzel dosyalar denk gelmiyor mu ?
Gecen paylasmıssın bi tane içinde Trojanlar Halay Çekiyor kanka :) :) :) Şemmame oynuyorlar :) :)
Millet de deniyor :) :)
sanada yaranılmıyo he free dosya veriyoz sana hala beğenmiyon dokanıyo galiba sana 25xx

bukoder

KY Uzman Üye
Web
atlaspvp.online
Kanka bunlar bizi bilmez. Biz istiraptan önce vardık. Bunların tevellütü yetmez.
Bizim yaptıklarımızı anca hayal eder bunlar :)

lantheyus

KY Saygın Üye
Web
rpguard.com
Çakma Atlas çocuk konuştu :) :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ne Geçmiş olmuşu ? Bedavacı Veledler geliyor laga luga yapiyor çamur yapiyolar ezikler ne emeği la ? Emek veren bizleriz kodlama yaparız tasarım yaparız emek veririz ACS yazarız. Beleşçi velet ban yedi geldi buraya bi yorum bi de geçmiş olsun ha :) :) :)
Ne yaziyonuz

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt