Reklam
Ama MD5 olsa 32 alfanümerik karakterdir, şifreler öyle değil amaMd5 kullanılıyor
Ama TB_USER da MD5 gibi görünmüyor mantığını çözemedim MD5 çözücü dediğin? PHP ile panel yapıyorum da bununla ilgili bir kopanel de bulamadım. Ama ben Laravel 12 VUE ile yapıyorumbende md5 diye biliyorum hatta gameserver src de md5.cpp var yardımcı olursa bi incele
Sizde o function varsa bana atabilir misiniz acaba zahmet olmazsaHocam panellerin kullandığı fonksiyon var db nin function kısmında. Orada nasıl decrypt edildiği mevcut hocam.
Hocam bilgisayarda değilim ama olmayan db yok zaten, her db de var.Sizde o function varsa bana atabilir misiniz acaba zahmet olmazsa
Hocam bilgisayarda değilim ama olmayan db yok zaten, her db de var.
use Illuminate\Support\Facades\DB;
$rawPassword = 'fesly';
$hashed = DB::selectOne("SELECT dbo.HashPasswordString(?) AS hashed", [$rawPassword])->hashed;
laravelde uygulama geliştiriyorsunuz ve böyle mi kodlama yapıyorsunuz gerçekten... gözlerim kanadı şu sorguyu görünce native php olsa bu kadar olmaz yani biraz eloquent nedir, fluent design nedir araştırın.Sağolun hocam bu şekilde çözdüm lazım olan varsa yardımcı olur belki sağol teşekkür ederim
PHP:use Illuminate\Support\Facades\DB; $rawPassword = 'fesly'; $hashed = DB::selectOne("SELECT dbo.HashPasswordString(?) AS hashed", [$rawPassword])->hashed;
Anasinin karninda ogrenmedi kimse ogrenmeye calistigi seyler icin asagilayici yazilarinizi kendinize saklayin. Birakin insanlari ogrenecekse ogrensin oyalansinlar. Bu yaziyi yazmadan once cevap verip izah etseydin madem. Yapmayin kardesim soyle seyler heves kirmayin form geregini yapmis sormus iste.laravelde uygulama geliştiriyorsunuz ve böyle mi kodlama yapıyorsunuz gerçekten... gözlerim kanadı şu sorguyu görünce native php olsa bu kadar olmaz yani biraz eloquent nedir, fluent design nedir araştırın.