Reklam
Eyvallah kanka.eline sağlık
evet botlara cooldown ekleyebiliyorsun. skilli attıktan sonra skilin dolma süresine kadar zaman tanımlanabilirHocam Elinize sağlık. Kodlama içeriğinde priest veya asas karakterinin maruz kaldığı DB,malice, torment, massive veya subside vb. durumlarına karşı kendilerine cure atma özelliği eklenirse güzel olur diye düşünüyorum, diğer bir konu ise DB, Malice, massive vs. durumlarda skillerin dolma süresine göre algılayıp atılıyor mu? Bir dönem biraz üzerinde yoğunlaşmıştım. Sonrasında iş yoğunluğundan düzenlemelere ara vermiştim. Kafamda oluşan PK bot sisteminde artık yenilik ile desteklenmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Örnek pkpartybot şeklinde 8 kişilik bir parti kurulup tp magesinden db, cc ve attack karakterlerden oluşturularak daha eğlenceli bir hale getirile bilinir. Tabi yine iyi derecede bir kod bilgisi gerekiyor.
Selam hocam teşekkürler. Evet kesinlikle eklenebilir. Benimde aklımda var db gelince cc falan alması bakalım. İlerleyen süreçlerde artık.Hocam Elinize sağlık. Kodlama içeriğinde priest veya asas karakterinin maruz kaldığı DB,malice, torment, massive veya subside vb. durumlarına karşı kendilerine cure atma özelliği eklenirse güzel olur diye düşünüyorum, diğer bir konu ise DB, Malice, massive vs. durumlarda skillerin dolma süresine göre algılayıp atılıyor mu? Bir dönem biraz üzerinde yoğunlaşmıştım. Sonrasında iş yoğunluğundan düzenlemelere ara vermiştim. Kafamda oluşan PK bot sisteminde artık yenilik ile desteklenmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Örnek pkpartybot şeklinde 8 kişilik bir parti kurulup tp magesinden db, cc ve attack karakterlerden oluşturularak daha eğlenceli bir hale getirile bilinir. Tabi yine iyi derecede bir kod bilgisi gerekiyor.
Bizde ironi yapıoz cano tabiki isticek emek var.
Biliyorum kral herkes takılıyorBizde ironi yapıoz cano tabiki isticek emek var.
Çok teşekkür ederimMerhaba,
2383 source kullanıyorsanız ve priestiniz attack yapıyorsa ve bu attağı db malice sub ve tor'a çevirmek istiyyorsanız aşağıdaki verdiğim kodu acilen değiştirin =) Botlarınızı daha realistik kılar ve eğlenceli kılar.
Botmagic.cpp'yi açın ve GetPriestDamageMagic diye aratarak bulun ve aşağıdaki kod ile değiştirin.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
benimkiler moradonda vs atıyor minor atıyorlar user gibi aynı fakatVe botlar konusunda gerçekten @cyber00 çok iyi. Bence geliştirebilir o konuda.
Eyv kral. Gördüm mükkemmel botlar emeğine sağlık.benimkiler moradonda vs atıyor minor atıyorlar user gibi aynı fakat
cc alma lüp basma görünmezlik basma yapılabilir güzel fikir beğendim,
seninde eline sağlık reis birilerinin işine yarar mutlaka
Merhaba,
2383 source kullanıyorsanız ve priestiniz attack yapıyorsa ve bu attağı db malice sub ve tor'a çevirmek istiyyorsanız aşağıdaki verdiğim kodu acilen değiştirin =) Botlarınızı daha realistik kılar ve eğlenceli kılar.
Botmagic.cpp'yi açın ve GetPriestDamageMagic diye aratarak bulun ve aşağıdaki kod ile değiştirin.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sen bakma ?eywallah saol bakalım