Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

KAYNAK KOD 2383 Pk Bot priest - Db , malice , sub , tor atma source edit.

xahta

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Merhaba,

2383 source kullanıyorsanız ve priestiniz attack yapıyorsa ve bu attağı db malice sub ve tor'a çevirmek istiyyorsanız aşağıdaki verdiğim kodu acilen değiştirin =) Botlarınızı daha realistik kılar ve eğlenceli kılar.

Botmagic.cpp'yi açın ve GetPriestDamageMagic diye aratarak bulun ve aşağıdaki kod ile değiştirin.

AKUMA

KY Uzman Üye
Yardımsever
Hocam Elinize sağlık. Kodlama içeriğinde priest veya asas karakterinin maruz kaldığı DB,malice, torment, massive veya subside vb. durumlarına karşı kendilerine cure atma özelliği eklenirse güzel olur diye düşünüyorum, diğer bir konu ise DB, Malice, massive vs. durumlarda skillerin dolma süresine göre algılayıp atılıyor mu? Bir dönem biraz üzerinde yoğunlaşmıştım. Sonrasında iş yoğunluğundan düzenlemelere ara vermiştim. Kafamda oluşan PK bot sisteminde artık yenilik ile desteklenmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Örnek pkpartybot şeklinde 8 kişilik bir parti kurulup tp magesinden db, cc ve attack karakterlerden oluşturularak daha eğlenceli bir hale getirile bilinir. Tabi yine iyi derecede bir kod bilgisi gerekiyor.

solomonkane

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Hocam Elinize sağlık. Kodlama içeriğinde priest veya asas karakterinin maruz kaldığı DB,malice, torment, massive veya subside vb. durumlarına karşı kendilerine cure atma özelliği eklenirse güzel olur diye düşünüyorum, diğer bir konu ise DB, Malice, massive vs. durumlarda skillerin dolma süresine göre algılayıp atılıyor mu? Bir dönem biraz üzerinde yoğunlaşmıştım. Sonrasında iş yoğunluğundan düzenlemelere ara vermiştim. Kafamda oluşan PK bot sisteminde artık yenilik ile desteklenmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Örnek pkpartybot şeklinde 8 kişilik bir parti kurulup tp magesinden db, cc ve attack karakterlerden oluşturularak daha eğlenceli bir hale getirile bilinir. Tabi yine iyi derecede bir kod bilgisi gerekiyor.
evet botlara cooldown ekleyebiliyorsun. skilli attıktan sonra skilin dolma süresine kadar zaman tanımlanabilir
party pk bot sistemi geliştirebilir sadece 1 kişide var dıye biliyorum oda aydeacs sanırım tam emin değilim

xahta

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Selam hocam teşekkürler. Evet kesinlikle eklenebilir. Benimde aklımda var db gelince cc falan alması bakalım. İlerleyen süreçlerde artık.

xahta

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Ve botlar konusunda gerçekten @cyber00 çok iyi. Bence geliştirebilir o konuda.

furkansnake

KY Uzman Üye
Yardımsever
Web
ko-yardim.com
Elinize sağlık

mrtcntarhan

KY Kıdemli Üye
Merhaba,

2383 source kullanıyorsanız ve priestiniz attack yapıyorsa ve bu attağı db malice sub ve tor'a çevirmek istiyyorsanız aşağıdaki verdiğim kodu acilen değiştirin =) Botlarınızı daha realistik kılar ve eğlenceli kılar.

Botmagic.cpp'yi açın ve GetPriestDamageMagic diye aratarak bulun ve aşağıdaki kod ile değiştirin.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Çok teşekkür ederim

Mstk59

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Server Sahibi
Ve botlar konusunda gerçekten @cyber00 çok iyi. Bence geliştirebilir o konuda.
benimkiler moradonda vs atıyor minor atıyorlar user gibi aynı fakat
cc alma lüp basma görünmezlik basma yapılabilir güzel fikir beğendim,
seninde eline sağlık reis birilerinin işine yarar mutlaka

xahta

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
benimkiler moradonda vs atıyor minor atıyorlar user gibi aynı fakat
cc alma lüp basma görünmezlik basma yapılabilir güzel fikir beğendim,
seninde eline sağlık reis birilerinin işine yarar mutlaka
Eyv kral. Gördüm mükkemmel botlar emeğine sağlık.

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
Merhaba,

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
:D eywallah saol bakalım

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt