Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

24XX 1098 & 2383 ArananKAN SRC DUBLE ETKİLİ

KY Üye
Doğru söylüyor, Ahmet adında bir user oluşturuyor c:/user/AHMET diye ama bunu yapan VStudio, çünkü Lua.lib ve Lua.pdb'nin çıktısını bu sourceyi yapan arkadaş kendi userinin desktopuna almış öylede kalmış. Düzeltmessen dediği gibi yapıyor :)) Tabiki kimse gelip pcne vs girmiyor PC'ye AHMET diye bir user açmıyor. Sadece user'ın klasörünü oluşturuyor ve desktopuna dediğim dosyaları atıyor.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 5292

Ekli dosyayı görüntüle 5293
Eline sağlık güzel ve anlaşılır olmuş. Bilinçsiz insanlar geliyor birde konudan içerikleri indiriyor sonra virüs var diye ağlıyor @bluemansiiz okudunmu la tırrrooooo virüs varmış da ağlıyordun emzük vecem sana ben indirme aslan parçası sen.

buradan Ahmeti kınıyoruM, yakışmadı Ahmet
bende oluşturmadı kendimiz yapıyoruz ayarları bu adamlar kulp bulacak ya payalaşıma :D kesin oda birinin yancısıdır

KY Saygın Üye
Yardımsever
Eline sağlık güzel ve anlaşılır olmuş. Bilinçsiz insanlar geliyor birde konudan içerikleri indiriyor sonra virüs var diye ağlıyor @bluemansiiz okudunmu la tırrrooooo virüs varmış da ağlıyordun emzük vecem sana ben indirme aslan parçası sen.

bende oluşturmadı kendimiz yapıyoruz ayarları bu adamlar kulp bulacak ya payalaşıma :D kesin oda birinin yancısıdır
okudum bunun açıklamasını sen yapacaksın ben gördüm olayı, birşey bilmeden laga luga yapıyorsun mesajlarımda sana yazdım zaten

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
bu dosyalar ile server açılmaz patlamalar oluyor işinize yarayacak tek şey özellik eklentilerini kullanmak

?ko-yardim.com?
KY Saygın Üye
Web
waroftime.com
teşekkürler

Üst Alt