Dahil olmayayım dedimde dayanamadım artık bu şey değilmi bir haltını kendin yapamadığın bir şeyden anlamadığın için paraları saçtığın herşeyine farklı kişilerin parayla dokunduğu ama hiç birşeyinde kendi yorumun kodlaman olmayan +200 K harcadım çıkartmam lazım dediğin Türklere satamayınca yabancılara çaktığın bir sorun olduğunda müdahale edemeyip sağdan soldan yardım için yanıp tutuşacağın hala sorunları devam eden ve satışını yaptığın dosyalar değil mi?

ya oğlum bir gidin ya Allahınızı severseniz kim kimi koparırsa davasına yok o sourceden slave çekeyim yok bu sourceden manner store çektireyim diye diye çorba misali.. Başarılar diyemiyorum senden dosya alanın vay haline vay aklına.. Bana göre
@ArananKan kardeşimin paylaştığı bu dosyaların senden bir farkı yok ha sen sağdan soldan toplatmışsın ha bu dosyalar toplama yazık size para kaptıranlara.
1) Benim para verip yaptırmam kimseyi ilgilendirmez var ki veriyorum hayırdır ?.1 milyonda veririm 500 binde veririm o benim problemim.
2) Evet piyasada ne yenilik varsa ben aldım kardeşim kendime, insanlar sade saf KO istemiyorlar bende isteğe göre düzenleme yaptım bu benim tercihim yine sizi ilgilendirmez.
3) Hepiniz kıskançlıktan, para gözlü olmaktan zaten bu haldesiniz. Tek derdiniz millete b*k atmak, çamur atmak ki, siz ve sizin o çok sevdiğiniz akranlarınız arkadaşlarınız değil mi bu dosyaları
ÖZELLİKLE sorunlu olarak dağıtıp, bilerek her yerini bozarak milleti tehtid edip para vermezseniz ve ya bana muhtaç olmazsanız düşürürüz serverlarınızı diyenler Sourcelerin alt yapısına saldırılar için açık ipler basanlar.?
Düşünce kafaları da şunlar değil mi ?"
Server işinde para yok, maliyetler çok yüksek veya sağlam source vermeyelim, sorunlu dağıtalım bize muhtaç olsun herkes" kafasında olanlar en başta sizler değil misiniz ?"
4) Şaklabanın biri birilerinden dosya çalıyor siz adamı halk kahramanı yapıyorsunuz buradaki asıl tezat siz değil misiniz ?
5) Hiç biriniz iyi niyetli değilsiniz. Size yaklaşan birileri olduğunda veya size yakın olan sizden olmayan o kişiler için saldırgan oluyorsunuz neyse uzatmaya gerek yok. Aman paranız başka rakibe kaçmasın

Size bol şanslar..