Reklam
yardıma konu aç burası onun yeri değilbu db ye edıtor baglanıyor ama edıt yapmaya kalkınca bulunamadı dıyor acaba ITEM_RANDOM2369 sonunda 2369 yazdıgı ıcınmı bulmuyor buna uygun avıcı edıtor varmıdırkı
evet 2369 yazdıgı ıcın sılıp ITEM_RANDOM deneme yaptıgın zaman edıtor calısıyor ama busefer kayıt yapılmıyorbu db ye edıtor baglanıyor ama edıt yapmaya kalkınca bulunamadı dıyor acaba ITEM_RANDOM2369 sonunda 2369 yazdıgı ıcınmı bulmuyor buna uygun avıcı edıtor varmıdırkı
özellikler yazaydı iyiydi beaHerkesin beni özlediğini bende biliyordum arananKan geldi.
kofiles GameSource Release kısmındadır
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
HaydaaaHerkesin beni özlediğini bende biliyordum arananKan geldi.
EyvallahHerkesin beni özlediğini bende biliyordum arananKan geldi.
Dahil olmayayım dedimde dayanamadım artık bu şey değilmi bir haltını kendin yapamadığın bir şeyden anlamadığın için paraları saçtığın herşeyine farklı kişilerin parayla dokunduğu ama hiç birşeyinde kendi yorumun kodlaman olmayan +200 K harcadım çıkartmam lazım dediğin Türklere satamayınca yabancılara çaktığın bir sorun olduğunda müdahale edemeyip sağdan soldan yardım için yanıp tutuşacağın hala sorunları devam eden ve satışını yaptığın dosyalar değil mi? ? ya oğlum bir gidin ya Allahınızı severseniz kim kimi koparırsa davasına yok o sourceden slave çekeyim yok bu sourceden manner store çektireyim diye diye çorba misali.. Başarılar diyemiyorum senden dosya alanın vay haline vay aklına.. Bana göre @ArananKan kardeşimin paylaştığı bu dosyaların senden bir farkı yok ha sen sağdan soldan toplatmışsın ha bu dosyalar toplama yazık size para kaptıranlara.Düzgün çalışan adam akıllı sorunsuz Source veya Files arıyorsanız benimle iletişim kurabilirsiniz arkadaşlar, bu dosyalardan bir şey çıkmaz ben size diyim![]()
Dahil olmayayım dedimde dayanamadım artık bu şey değilmi bir haltını kendin yapamadığın bir şeyden anlamadığın için paraları saçtığın herşeyine farklı kişilerin parayla dokunduğu ama hiç birşeyinde kendi yorumun kodlaman olmayan +200 K harcadım çıkartmam lazım dediğin Türklere satamayınca yabancılara çaktığın bir sorun olduğunda müdahale edemeyip sağdan soldan yardım için yanıp tutuşacağın hala sorunları devam eden ve satışını yaptığın dosyalar değil mi? ? ya oğlum bir gidin ya Allahınızı severseniz kim kimi koparırsa davasına yok o sourceden slave çekeyim yok bu sourceden manner store çektireyim diye diye çorba misali.. Başarılar diyemiyorum senden dosya alanın vay haline vay aklına.. Bana göre @ArananKan kardeşimin paylaştığı bu dosyaların senden bir farkı yok ha sen sağdan soldan toplatmışsın ha bu dosyalar toplama yazık size para kaptıranlara.
Herkesin beni özlediğini bende biliyordum arananKan geldi.