Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

24XX 1098 & 2383 ArananKAN SRC DUBLE ETKİLİ

KY Kıdemli Üye
oh iki yancı birden en sevdiğim :D

Test sunucularıma girip bakabilirsiniz gençler bu kadar rahatsız olmayın bişi demedik yemedik dosyalarınızı :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Valla gayet satılıyor kıskanma :d
haha ne yancısı birader test serverine girdim baktım zaten bizzat hala uif taraflarında bile bir sürü sorunun var, onları görünce zaten daha detaylı inceleme yapma lüzmunda bile bulunmadım çıktım :D inan bana bir girsem sana burda bir sayfa eksik yazarım bence çok şansını zorlama :)))

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Ekli dosyayı görüntüle 5205Ekli dosyayı görüntüle 5206

Konuşmalardan görüldüğü gibi bu konuşma 07.12.2024 tarihinde yaşanıyor ve bu konuşma olurken bu forumda böyle bir paylaşım bulunmuyordu aksini idda edebilecek varsa gelsin etsin . Ben herhangi bir şey yazmamış olmama rağmen sürekli 2383 25xx kendisi istiyordu engelli olduğunu söylediği için ve parası olmadığını belirttiği için bana ne fiyat verdi ise tamam diyip ben kendisine eksiksiz teslim ettim. BUGU VARDIR PATLAR ÇATLAR o alan kişinin bileceği iş ÇÜNKÜ FİLES SATIŞI DEĞİL SRC SATIŞI BU SRC ALAN ADAM BİLMİYOR VE YAPAMIYOR DÜZELTEMİYOR İSE NE YAPMAYA SRC ALIYOR ?
Kardeşim seni sevdiğimden küçük bir tüyo vereyim. İşini gördükten sonra bu arkadaş senle ilişkiyi kesecektir.

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
haha ne yancısı birader test serverine girdim baktım zaten bizzat hala uif taraflarında bile bir sürü sorunun var, onları görünce zaten daha detaylı inceleme yapma lüzmunda bile bulunmadım çıktım :D inan bana bir girsem sana burda bir sayfa eksik yazarım bence çok şansını zorlama :)))
Gösterde bizde görelim nerde hata varmış herkes görsün insanlardan sakınacağım bir durumum mu var kardeş ? Dosyalar belli piyasası zaten belli. Boş sözler arkası yok kıskançsınız :D Bekliyorum videolu atmanı rica ediyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim seni sevdiğimden küçük bir tüyo vereyim. İşini gördükten sonra bu arkadaş senle ilişkiyi kesecektir.
Kardeşim salla 3 5 tane ergenler işte bende makarasına takılıyorum :D

KY Cezalı Üye
Web
ko-yardim.com

KY Üye
2383 diye sattığı dosyalarda elden ele geziyor o bahsi gecen dosyalar elinde olan DM geçebilir mi hadi bir babayiğit. Göndereni yazmam merak etmesin :D

Co-Admin
KY Saygın Üye
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Web
www.gnysoft.com
Sen onunkini paylaşmadımin mı? Sen kimin dosyasını paylaştın ya

KY Cezalı Üye
Web
ko-yardim.com
2383 diye sattığı dosyalarda elden ele geziyor o bahsi gecen dosyalar elinde olan DM geçebilir mi hadi bir babayiğit. Göndereni yazmam merak etmesin :D
onda 25xx Runtime hatası veren patlamalı çatlamalı bişey var 30k fiyat çekiyor.
Çay ısmarlarım demiştim kabul etmedi çay parasına. Yerleştirmeye adam arıyor.
ACS Yazdıracak herhalde para tokatlamaya çıktı diye duydum. eksiğim var eksiğim var diye dolanıyormuş.

Ayrıca bu 2383 dosya. onun dosyası zaten.
Paylaştığın şey onun CTRL+H emeğine ait :D

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
bu db ye edıtor baglanıyor ama edıt yapmaya kalkınca bulunamadı dıyor acaba ITEM_RANDOM2369 sonunda 2369 yazdıgı ıcınmı bulmuyor buna uygun avıcı edıtor varmıdırkı

Üst Alt