Reklam
yazını yenı gordum dosyaların ıcınde 2 fıles var bırınde bu sorun var dıyerınde sorun yok onu kullan cozemesen soyle anydeskle baglanıp yardımcı olurumıd pasword yazdıkdan sonra gırıs ekranı neden gelmez yardımcı olurmusunuz
Ekli dosyayı görüntüle 5204
banada özelden yazıyor sen olduğumu ima etmiş dosyaları istedim göndermediEkli dosyayı görüntüle 5205Ekli dosyayı görüntüle 5206
Konuşmalardan görüldüğü gibi bu konuşma 07.12.2024 tarihinde yaşanıyor ve bu konuşma olurken bu forumda böyle bir paylaşım bulunmuyordu aksini idda edebilecek varsa gelsin etsin . Ben herhangi bir şey yazmamış olmama rağmen sürekli 2383 25xx kendisi istiyordu engelli olduğunu söylediği için ve parası olmadığını belirttiği için bana ne fiyat verdi ise tamam diyip ben kendisine eksiksiz teslim ettim. BUGU VARDIR PATLAR ÇATLAR o alan kişinin bileceği iş ÇÜNKÜ FİLES SATIŞI DEĞİL SRC SATIŞI BU SRC ALAN ADAM BİLMİYOR VE YAPAMIYOR DÜZELTEMİYOR İSE NE YAPMAYA SRC ALIYOR ?
hallettim hocam teşekkürleryazını yenı gordum dosyaların ıcınde 2 fıles var bırınde bu sorun var dıyerınde sorun yok onu kullan cozemesen soyle anydeskle baglanıp yardımcı olurum
Şiii at hırsızı konumun altına reklam yapma hakkını kim verdi sana ? bundan almayın konudaki daha iyi beleşşşşşDüzgün çalışan adam akıllı sorunsuz Source veya Files arıyorsanız benimle iletişim kurabilirsiniz arkadaşlar, bu dosyalardan bir şey çıkmaz ben size diyim![]()
@Admin her önüne gelen konuların içine kendi satışını yazabiliyor mu merak ediyorum.Reklam yapmıyorum ki daha iyisi sorunsuzu var diyorum![]()
Fikir beyan etmek ne zaman suç olmuş geçen günlerden hatırlatırım. İşe yaramayan dosyalar için burayı ayağa kaldıran siz değil miydiniz ?@Admin her önüne gelen konuların içine kendi satışını yazabiliyor mu merak ediyorum.
kardeş neye göre daha iyi neyi sorunsuz detaylı açıkla bilelim, sorunsuz daha iyi demekle olmuyor o işler, sen satışını yaptığın dosyayla daha önce belli sayıda oyuncuya hizmet verdin mi ? kaç tane server açtın ? neyi kanıtladın ? oyununa en çok kaç kişi girdi ? Paylaşımda olan src ile senin src arasındaki tam olarak farkılıklar neler ? önce bunları yaz kanıtla ondan sonra söylediklerine itibar eder insanlar.Reklam yapmıyorum ki daha iyisi sorunsuzu var diyorum![]()
Elindeki Malları kakalayamayınca millete konuya akbabalar gibi dadandın hadii aç burdan ekmek çıkmaz sana. Ben de @Admin arkadaşa sordum karar onların. Bakalım ücretsiz konu altına satış yaptığın files yazılıyormu merak ettim bende.Fikir beyan etmek ne zaman suç olmuş geçen günlerden hatırlatırım. İşe yaramayan dosyalar için burayı ayağa kaldıran siz değil miydiniz ?![]()
oh iki yancı birden en sevdiğimkardeş neye göre daha iyi neyi sorunsuz detaylı açıkla bilelim, sorunsuz daha iyi demekle olmuyor o işler, sen satışını yaptığın dosyayla daha önce belli sayıda oyuncuya hizmet verdin mi ? kaç tane server açtın ? neyi kanıtladın ? oyununa en çok kaç kişi girdi ? Paylaşımda olan src ile senin src arasındaki tam olarak farkılıklar neler ? önce bunları yaz kanıtla ondan sonra söylediklerine itibar eder insanlar.
Valla gayet satılıyor kıskanma :dElindeki Malları kakalayamayınca millete konuya akbabalar gibi dadandın hadii aç burdan ekmek çıkmaz sana. Ben de @Admin arkadaşa sordum karar onların. Bakalım ücretsiz konu altına satış yaptığın files yazılıyormu merak ettim bende.
Oradaki masum olan T-DBA ve NEXUS xD
Kirada bukadar turkce yok ben yazisinj iyi tanirimkira olm kim olacakböyle Türkçe kimde var