Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

24XX 1098 & 2383 ArananKAN SRC DUBLE ETKİLİ

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
kurdum ben hıc bır mobda drop yok npc lerden bısı alınmıyor daha gormedıgım bırsey varmı bılmıyorum upgrade denemedım hıc basıyormu tum ıtemlere + bılmıyorum ama yınede tskler .

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
cz de tum moblar bos dıyerlerıne bakmadım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

pk olanı kurdum acaba ondanmı

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
tguardsystems.com
Boş boş beni olaylara çekmeye çalışıyorsunuz ama boş işler yapıyorsunuz.
O resmi attığınız arkadaş bana gösterdi neler çevirdiğinizi ona da gitmiş o attığınız dosya, zaten o şekilde haberim oldu.
Neyse ki indirilen dosyalar değersiz ve hatalarla dolu. Benim veya benim Markamla ilgisi olmadığı da aşikar.
Sizin yancılarınız, arkadaşlarınız, iş yaptıklarınız, her kimlerse onlar ben iş yapıyorum diye
Beni çekemeyen kim varsa lütfen durmasın kendisine anten taksın ^^

KY Üye
Boş boş beni olaylara çekmeye çalışıyorsunuz ama boş işler yapıyorsunuz.
O resmi attığınız arkadaş bana gösterdi neler çevirdiğinizi ona da gitmiş o attığınız dosya, zaten o şekilde haberim oldu.
Neyse ki indirilen dosyalar değersiz ve hatalarla dolu. Benim veya benim Markamla ilgisi olmadığı da aşikar.
Sizin yancılarınız, arkadaşlarınız, iş yaptıklarınız, her kimlerse onlar ben iş yapıyorum diye
Beni çekemeyen kim varsa lütfen durmasın kendisine anten taksın ^^
Tamam sensin. SAYGILAR

KY Saygın Üye
Web
japko.us
Dosyalar turnike olmuş. Alana veya satana hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun. Ticaretini yapacak arkadaşlara başarılar. Lütfen yorumlarda birbirinize saygılı davranınız. Ortalıkta dolanan dosyalar için birbirinizi üzmeyin, piyasa belli illaki bir yerde karşılaşırsınız. Birbirinizin yüzüne bakacak durumunuz olsun.

Üst Alt