Reklam
Npclerden birşey alınmıyor mukurdum ben hıc bır mobda drop yok npc lerden bısı alınmıyor daha gormedıgım bırsey varmı bılmıyorum upgrade denemedım hıc basıyormu tum ıtemlere + bılmıyorum ama yınede tskler .
Şimdi git silah saticina horn crosbow al alınır ama takılmaz git editorle kendine helenid al üzerine gelir takılmaz dark knight itemleri al kendine onlar da takılmaz daha say say bitmez ?Npclerden birşey alınmıyor mugardaşşş sen ne kullanıyorsun modda drop yok mu
![]()
Şimdi git silah saticina horn crosbow al alınır ama takılmaz git editorle kendine helenid al üzerine gelir takılmaz dark knight itemleri al kendine onlar da takılmaz daha say say bitmez ?
Tamam sensin. SAYGILARBoş boş beni olaylara çekmeye çalışıyorsunuz ama boş işler yapıyorsunuz.
O resmi attığınız arkadaş bana gösterdi neler çevirdiğinizi ona da gitmiş o attığınız dosya, zaten o şekilde haberim oldu.
Neyse ki indirilen dosyalar değersiz ve hatalarla dolu. Benim veya benim Markamla ilgisi olmadığı da aşikar.
Sizin yancılarınız, arkadaşlarınız, iş yaptıklarınız, her kimlerse onlar ben iş yapıyorum diye
Beni çekemeyen kim varsa lütfen durmasın kendisine anten taksın ^^
TeşekkürlerHerkesin beni özlediğini bende biliyordum arananKan geldi.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***