Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

24XX 1098 & 2383 ArananKAN SRC DUBLE ETKİLİ

KY Uzman Üye
:D Olum siz hastamısınız?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bir çok kişide sen olduğumu düşünüyor ?
ben ne alaka lan hahahah :D biz Byrock ile kendi dosyamızı geliştiriyoruz, bu dosyayı satın aldı bir arkadaşımı sadece projemizde 2383'e upgrade için ref alıyoruz. Sakın gidipde bu dosya ile server falan açmayın rezil olursunuz mykotime bu dosyaların 1 tık gelişmişi nexus projesiyle açıldı 34-35 kez dosya patladı slave'de vs düpe var, fps drop çok fazla bu dosyalar sadece ref olarak projenize eklemede kullanabilirsiniz bunun dışında çöp.

KY Cezalı Üye
Web
ko-yardim.com
tek üzücü olan şey tanıdığım 2-3 kişinin içinde kodlarının olması ve tam olarak yaptıkları bu işten gerekli karşılığı alamamaları.

KY Uzman Üye
tek üzücü olan şey tanıdığım 2-3 kişinin içinde kodlarının olması ve tam olarak yaptıkları bu işten gerekli karşılığı alamamaları.
Kendi serverını açmayı bilmiyorsan bu işten para kazanamazsın, parayı server açan, reklam yapan kazanıyor. Dünyanın en iyi yazılımcısı da olsalar 1-2kya kod satarlar malesef.

KY Üye
ben ne alaka lan hahahah :D biz Byrock ile kendi dosyamızı geliştiriyoruz, bu dosyayı satın aldı bir arkadaşımı sadece projemizde 2383'e upgrade için ref alıyoruz. Sakın gidipde bu dosya ile server falan açmayın rezil olursunuz mykotime bu dosyaların 1 tık gelişmişi nexus projesiyle açıldı 34-35 kez dosya patladı slave'de vs düpe var, fps drop çok fazla bu dosyalar sadece ref olarak projenize eklemede kullanabilirsiniz bunun dışında çöp.
Şii Beal Kardaşşş şimdi Sen Bensen Bende sensem Seni banlasınlar tek hesap iyidir :D

KY Cezalı Üye
Web
ko-yardim.com
Kendi serverını açmayı bilmiyorsan bu işten para kazanamazsın, parayı server açan, reklam yapan kazanıyor. Dünyanın en iyi yazılımcısı da olsalar 1-2kya kod satarlar malesef.
bu yazdığını görürse daha fazla yükseltecek fiyatı emin ol :D server açıyordu fakat saldı.
sadece belirli insanlar ile muhabbeti var.

KY Saygın Üye
Yardımsever
Neden Anonim. ?
Zaten herkeste var elden ele kucaktan kucağa geziyor. paylaşılması bi prblem değil zaten dün admin yni kuralları yazdı.

bi acs tarafı iş yapar gameserver kısmı çilingir çarşısı gibi.
DASKFDSOFKDSKOKWQKOEWQOEKWQEOKWQEKOSDFOKSDFKODFKOSDFKODSFDKSOFKDOSFOK video güzel amaçlı

KY Uzman Üye
KY Kıdemli Üye
Yardımsever
Üst Alt