Reklam
ben ne alaka lan hahahahOlum siz hastamısınız?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bir çok kişide sen olduğumu düşünüyor ?
Kendi serverını açmayı bilmiyorsan bu işten para kazanamazsın, parayı server açan, reklam yapan kazanıyor. Dünyanın en iyi yazılımcısı da olsalar 1-2kya kod satarlar malesef.tek üzücü olan şey tanıdığım 2-3 kişinin içinde kodlarının olması ve tam olarak yaptıkları bu işten gerekli karşılığı alamamaları.
Şii Beal Kardaşşş şimdi Sen Bensen Bende sensem Seni banlasınlar tek hesap iyidirben ne alaka lan hahahahbiz Byrock ile kendi dosyamızı geliştiriyoruz, bu dosyayı satın aldı bir arkadaşımı sadece projemizde 2383'e upgrade için ref alıyoruz. Sakın gidipde bu dosya ile server falan açmayın rezil olursunuz mykotime bu dosyaların 1 tık gelişmişi nexus projesiyle açıldı 34-35 kez dosya patladı slave'de vs düpe var, fps drop çok fazla bu dosyalar sadece ref olarak projenize eklemede kullanabilirsiniz bunun dışında çöp.
bu yazdığını görürse daha fazla yükseltecek fiyatı emin olKendi serverını açmayı bilmiyorsan bu işten para kazanamazsın, parayı server açan, reklam yapan kazanıyor. Dünyanın en iyi yazılımcısı da olsalar 1-2kya kod satarlar malesef.
DASKFDSOFKDSKOKWQKOEWQOEKWQEOKWQEKOSDFOKSDFKODFKOSDFKODSFDKSOFKDOSFOK video güzel amaçlıNeden Anonim. ?
Zaten herkeste var elden ele kucaktan kucağa geziyor. paylaşılması bi prblem değil zaten dün admin yni kuralları yazdı.
bi acs tarafı iş yapar gameserver kısmı çilingir çarşısı gibi.
çok merak ettim kim o yabu yazdığını görürse daha fazla yükseltecek fiyatı emin olserver açıyordu fakat saldı.
sadece belirli insanlar ile muhabbeti var.
Şii Beal Kardaşşş şimdi Sen Bensen Bende sensem Seni banlasınlar tek hesap iyidir![]()
İtiraf ediyorum BEN BEAL Ama Hangimiz Gerçekçok merak ettim kim o ya![]()
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
![]()
ben masum masum kod geliştiriyorum ne alaka ben
![]()
TSKLERHerkesin beni özlediğini bende biliyordum arananKan geldi.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Konu başlıgını depiştirsen? Bu sekilde ne ilgi cekici mede merak uyandırıcıHerkesin beni özlediğini bende biliyordum arananKan geldi.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Elennnn Dayıııı vurucu tim bizim iş.yok duble etki, yok GECİKTİRİCİ ETKİLİ bunlar nasıl başlıklar yeen
Rica ederiz her zaman bekleriz. Detayları @beal1903 den alabilirsiniz yan çar o.teşekkür ederim
güzel isim adıEldenEleACS