Reklam
Hahahah hadi hadi... seninde içinde var bu cevher ihale işi sendeolm şöyle diyip durma millet ben bişi yaptım sanacak deli misin nesin@Admin bir bak kimin yan char arkadaş bize kalacak bide ihale
files tarafında direk söylüyorum 1 bugu slave'de düpe var + map değişiminde pazar yok oluyor item vs kayboluyorSakın olaki bununla server açarım hayaline kapılmayın.
sırf çamur atmak için yazmıyorum bunu.
bu dosya patlamalı çatlamalı. işi bilenler acs yi alır.
gameservere shift del atar.
Aslansın Sen Aslan hadi bir üst versiyonu da sen paylaş senden görelim yan çarfiles tarafında direk söylüyorum 1 bugu slave'de düpe var + map değişiminde pazar yok oluyor item vs kayboluyorbu sadece 1 tanesi 1000 tane daha bugu var böyle
![]()
tamamen doğru diyorsun kral..Sakın olaki bununla server açarım hayaline kapılmayın.
sırf çamur atmak için yazmıyorum bunu.
bu dosya patlamalı çatlamalı. işi bilenler acs yi alır.
gameservere shift del atar.
TeşekkürlerHerkesin beni özlediğini bende biliyordum arananKan geldi.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
biyerinen uyduruyon heralde ben baktım öyle bişey yok millet kullanmasın diye yalan sıkma kankafiles tarafında direk söylüyorum 1 bugu slave'de düpe var + map değişiminde pazar yok oluyor item vs kayboluyorbu sadece 1 tanesi 1000 tane daha bugu var böyle
![]()
Arkadaşımı neden banlıyorlar seni banlasınlar ?Şii Beal Kardaşşş şimdi Sen Bensen Bende sensem Seni banlasınlar tek hesap iyidir![]()
biyerinen uyduruyon heralde ben baktım öyle bişey yok millet kullanmasın diye yalan sıkma kanka
tam abisi aynen sen dedigin gibi olsunsizi uyaranda kabahat mal gibi sizi düşünüyorum hala
alın keyifle kullanın canım arkadaşlarım gayet iyi dosyalardır başarılar diliyorum
tabi benim dediğim gibi olacak benim olduğum meclisde sen kimsin zaten ABİSİtam abisi aynen sen dedigin gibi olsun
TeşekkürlerHerkesin beni özlediğini bende biliyordum arananKan geldi.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yok değilim gardaşşş istediğin gibi sövebilirsin ona beni ilgilendirmiyor tanımam kendisini. Sendekini de paylaşda ortalık yansın ozaman bende de var diyorsan farklısı daha ne saklıyorsunuz.bu paylaşan kişi nxwile değilse en adi şerefsizim dolandırıcı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
whastp mesajları paylaşacam yakında eğer dediğimi yapmazsa bomba bir files gelcek![]()