Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Zones/map Dosyaları Hak.

faramis

KY Saygın Üye
Yardımsever
merhaba arkadaşlar

2269 veya 2239 version clientteki zones dosyaları ile
2383 versionda oyuna girilemiyor bunun sebebi nedir nasıl aşılabilir bu sorun desteklerinizi rica ediyorum

bytuku

KY Uzman Üye
Yardımsever
old maradonmu var o dosyalarda eğer öyleyse
Eski sürüm haritaları direk kullanmaya çalıştığınızda sular değiştiği için exe hata verebilir ama bunun için istirap projelerinde eski haritaları okumak için bir çözüm yapmışlar .gtd diye aratırsanız tüm eski haritaların bir liste halinde yazıldığını göreceksiniz arasına kullanmak istediğiniz haritanın adını ve uzantısını yazarsanız sorunsuz bir şekilde kullanabileceksiniz.

faramis

KY Saygın Üye
Yardımsever
old maradonmu var o dosyalarda eğer öyleyse
Eski sürüm haritaları direk kullanmaya çalıştığınızda sular değiştiği için exe hata verebilir ama bunun için istirap projelerinde eski haritaları okumak için bir çözüm yapmışlar .gtd diye aratırsanız tüm eski haritaların bir liste halinde yazıldığını göreceksiniz arasına kullanmak istediğiniz haritanın adını ve uzantısını yazarsanız sorunsuz bir şekilde kullanabileceksiniz.
hocam şımdı sorun tam olarak şu mesela 2269 daki zonesin içerisindeki maradon map dosyalarını alıyorum 2383 e atıyorum 2269 da calısan v2383 de calısmıyor :/

faramis

KY Saygın Üye
Yardımsever
merhaba arkadaşlar

2269 veya 2239 version clientteki zones dosyaları ile
2383 versionda oyuna girilemiyor bunun sebebi nedir nasıl aşılabilir bu sorun desteklerinizi rica ediyorum
Arkadaşlar konu aktif bilgisi olan varsa iletişime geçerse sevinirim

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt