Dün 18:32 da #1 alptunga KY Kıdemli Üye Yardımsever KAYIT 16 Ağu 2021 Mesajlar 395 Çözümler 1 Tepki puanı 72 dostlar bu guardda sacma sapan ıtemler eklenmıs kaldırmak ıstıyorum lakın K_MONSTER_ITEM tablosunda hıc bır sekılde yok hıc bırı sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkurler <3
dostlar bu guardda sacma sapan ıtemler eklenmıs kaldırmak ıstıyorum lakın K_MONSTER_ITEM tablosunda hıc bır sekılde yok hıc bırı sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkurler <3
Dün 18:37 da #2 TriLogy KY Saygın Üye Kurumsal Üye Coder Yardımsever KAYIT 13 Mar 2023 Mesajlar 212 Çözümler 3 Tepki puanı 1,092 alptunga' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 19213 dostlar bu guardda sacma sapan ıtemler eklenmıs kaldırmak ıstıyorum lakın K_MONSTER_ITEM tablosunda hıc bır sekılde yok hıc bırı sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkurler <3 Genişletmek için tıkla ... Databasede MONSTER olarak ekliyse K_MONSTER tablosunda, NPC olarak ekliyse K_NPC tablosunda iWeapon1 iWeapon2 buradakileri değiştir. Son düzenleme: Dün 18:43 da Oyla 0 Downvote
alptunga' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 19213 dostlar bu guardda sacma sapan ıtemler eklenmıs kaldırmak ıstıyorum lakın K_MONSTER_ITEM tablosunda hıc bır sekılde yok hıc bırı sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkurler <3 Genişletmek için tıkla ... Databasede MONSTER olarak ekliyse K_MONSTER tablosunda, NPC olarak ekliyse K_NPC tablosunda iWeapon1 iWeapon2 buradakileri değiştir.
Dün 18:42 da #3 bukoder KY Uzman Üye Coder ACS Sağlayıcısı Server Sahibi KAYIT 3 Haz 2026 Mesajlar 307 Çözümler 1 Tepki puanı 190 Yaş 47 Konum Earth Web atlaspvp.online yardım yazısını gördüm cevabı yazayım demiştim bi baktım trilogy bizden hızlı Oyla 0 Downvote