Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ARIYORUM ZGuard AntiCheat lazım

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
Merhaba bir ara hagen reis paylaşmıştı şimdi piyasada yok dosya ACS si lazım bana eventlerin ekranlarını vb.. çekmek için

AKUMA

KY Uzman Üye
Yardımsever
Hocam bu paylaşılan ZGuardSoftware-Source dosyasından mı bahsediyorsunuz ?

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
hayır bu deil Bana ZGuard ACS LAZIM hgen paylaşmıştı

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
Bu Forumda Çok Dosyalar gitti ya Herkes aynı linki paylaşıp duruyor arkadaş Sonra Link gidince Dosyalar Gidiyor bir ara Piyasada ArmyGuard vardı Yok ettiniz Forum Saolsun herkes aynı linki paylşınca Paylaşılan ZGuard Dosyalarıda gitti galiba o kadar kişi yazmış hiç kimsede yedeği yok galiba

AKUMA

KY Uzman Üye
Yardımsever
Bu Forumda Çok Dosyalar gitti ya Herkes aynı linki paylaşıp duruyor arkadaş Sonra Link gidince Dosyalar Gidiyor bir ara Piyasada ArmyGuard vardı Yok ettiniz Forum Saolsun herkes aynı linki paylşınca Paylaşılan ZGuard Dosyalarıda gitti galiba o kadar kişi yazmış hiç kimsede yedeği yok galiba
Bu dosyalara bakar mısın? Sadece ACS upload edilmiştir.

ALee

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Bunu uzun süre denemiştik giriş yapamamıştık çözüme ulaşan oldumu ? @RAGNAR hocam siz giriş sağlaya bildiniz mi acs derlediğimde boots hatası veriyor. src derliyoruz eror port hatası var vs. çalışan bir dosya varsa iletirmisin hep incelemek istedim bu dosyaları.

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
Bunu uzun süre denemiştik giriş yapamamıştık çözüme ulaşan oldumu ? @RAGNAR hocam siz giriş sağlaya bildiniz mi acs derlediğimde boots hatası veriyor. src derliyoruz eror port hatası var vs. çalışan bir dosya varsa iletirmisin hep incelemek istedim bu dosyaları.
ben pek incelemedim içindeki güzel Eventleri vb.. Kendi Dosyama aktarıyorum

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt