Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Yeni Server İçin Tavsiye Var Mı ?

serocco

KY Üye
Arkadaşlar merhaba ben yılları önce pvp server açmıştım herşey çok iyi giderken saldırılara yenik düşmüştüm. Şimdi bakıyorum sistem baya değişmiş, o zamanlar 1453 patch i pvp uyarlanamıyordu şimdi herşey mümkün Uskodan daha iyisini yapabilenleri gördüm. Sizden beklediğim yardım şu değişmeleri bir anda anlayabilmem çok zor o sebeple gördüklerimi yazayım eğer doğru ve yanlış kısımlara yorum yaparsanız sevinirim.

-Anladığım kadarı ile artık şifrelenmiş ve packlenmiş dosyalar ile tbl değişiminin önüne geçilmiş.
-Hile ve Saldırılar büyük ölçüde engellenmiş.
-Sistem tamamen çözülmüş ve değiştirilemeyen hiçbirşey kalmamış.

Fakat bu söylediklerime (eski sistem için) önceden forumlarda ulaşmak kolaydı, şimdi ise bu sistemler kiralanıyor anladığım kadarı ile.

Ben güncel sürümde temiz bir db kurarak onun üzerinde kendim değişiklik yapmak istiyorum. Tek istediğim saldırı ve hile yapılamayacak ve tamamen benim inisiyatifimde trojen veya gizli kod şüphesi olmayan üzerinde değişiklikler yapabileceğim bir server açmak.

Bu konuda yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.

Aakinci

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Yardımsever
KY Kod Editörü
Hocam şuanda da paylaşılan oldukça iyi dosyalar mevcut, forumdaki dosya paylaşımlarından öncelikle sistemi anlayıp, yapıyı iyice kavrayabilmek adına indirip kendi bilgisayarınızda denemeler yapabilirsiniz.

serocco

KY Üye
Hocam şuanda da paylaşılan oldukça iyi dosyalar mevcut, forumdaki dosya paylaşımlarından öncelikle sistemi anlayıp, yapıyı iyice kavrayabilmek adına indirip kendi bilgisayarınızda denemeler yapabilirsiniz.
Farkettim dostum ancak dediğim gibi sistemi çözmek baya zamanımı alacak ben de çözmüş kişilerden yorum almak istedim. Söylediğim gibi sorunsuz temiz bir kurulum ve db dosyalarına ihtiyacım var

lantheyus

KY Saygın Üye
Web
rpguard.com
akıncı gerekeni yazmis ancak senin onun cevabına istinaden benim yorumum bir alt yapıya dahil ol yapıyı sistemi piyasayı ögren sonra kendi yolunu belirle. diger türlü kimse sana elindeki sorunsuz projesini teslim edip al kardes ac serveri say dolarları demez dersenki parası ile almak istiyorum forumda bu konuda bir çok kisi var bu işi yapan konuları inceleyerek kafana en yatkın gelen kisi ile calısabilirsin. forumda indirip kullanacagın dosyalarla ilgilide bir çok konu çözümleri mevcut tabi bu işler zaman ister zaman yoksa = para işler. oda yoksa boşa akıp giden zaman olur çünkü çözümsüz kalacagın ve çözüm aradıgın konuda destek bulamayacagın çok şey olacaktır... bu benim fikrim ve düsüncem.

mehmetalizagor

KY Uzman Üye
Yardımsever
akıncı gerekeni yazmis ancak senin onun cevabına istinaden benim yorumum bir alt yapıya dahil ol yapıyı sistemi piyasayı ögren sonra kendi yolunu belirle. diger türlü kimse sana elindeki sorunsuz projesini teslim edip al kardes ac serveri say dolarları demez dersenki parası ile almak istiyorum forumda bu konuda bir çok kisi var bu işi yapan konuları inceleyerek kafana en yatkın gelen kisi ile calısabilirsin. forumda indirip kullanacagın dosyalarla ilgilide bir çok konu çözümleri mevcut tabi bu işler zaman ister zaman yoksa = para işler. oda yoksa boşa akıp giden zaman olur çünkü çözümsüz kalacagın ve çözüm aradıgın konuda destek bulamayacagın çok şey olacaktır... bu benim fikrim ve düsüncem.
sana çok katılıyorum. Eğerki file s arıyorum dersende @Aakinci hocamın filesine bakmanı tavsiye ederim 4-4lük işinin ehlidir.

serocco

KY Üye
Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Şu şekilde yapsam daha iyi olacak sanırım. Tek tek aklıma gelenleri yazayım bilgisi olan yazarsa sevinirim. Bu tbl değiştirme olayı önceden sıkıntı oluyordu şu an sanırım tbl leri packleyip bu sorun aşılmış diye gördüm doğru mudur ? Doğruysa bu şekilde yapılmış bir paylaşım var mı ?

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt