Reklam
olur, paylaştığın böyle farklı şeyleri denemeyi seviyorumOnlar için özel bir şey yok. Standart şeyler var. İstersen şeffaf ve yarım ekranda yarım saniye kalacak şekilde olan var onu paylaşayım.
olur, paylaştığın böyle farklı şeyleri denemeyi seviyorum
TqSaya sedang mencoba alternatif Nova ketika saya berhasil melakukan ini. Bagi yang bosan dengan Nova standar dan menginginkan sesuatu yang berbeda, mungkin bisa mencobanya. Salin folder "fx" dari arsip yang diunduh ke klien.
*** Teks tersembunyi: tidak dapat dikutip. ***
tesekkurlerrNovaya alternatif için bir şeyler denerken bunu yapabildim. Standart novadan sıkılıp farklılık arayanlar deneyebilir. İndirdiğiniz arşivden çıkan "fx" klasörünü client içine atın.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekür ederimNovaya alternatif için bir şeyler denerken bunu yapabildim. Standart novadan sıkılıp farklılık arayanlar deneyebilir. İndirdiğiniz arşivden çıkan "fx" klasörünü client içine atın.
Novaya alternatif için bir şeyler denerken bunu yapabildim. Standart novadan sıkılıp farklılık arayanlar deneyebilir. İndirdiğiniz arşivden çıkan "fx" klasörünü client içine atın.
TESEKKURLERNovaya alternatif için bir şeyler denerken bunu yapabildim. Standart novadan sıkılıp farklılık arayanlar deneyebilir. İndirdiğiniz arşivden çıkan "fx" klasörünü client içine atın.
teşekkürlerNovaya alternatif için bir şeyler denerken bunu yapabildim. Standart novadan sıkılıp farklılık arayanlar deneyebilir. İndirdiğiniz arşivden çıkan "fx" klasörünü client içine atın.
teşekkürler.Novaya alternatif için bir şeyler denerken bunu yapabildim. Standart novadan sıkılıp farklılık arayanlar deneyebilir. İndirdiğiniz arşivden çıkan "fx" klasörünü client içine atın.
teşşekkürlerNovaya alternatif için bir şeyler denerken bunu yapabildim. Standart novadan sıkılıp farklılık arayanlar deneyebilir. İndirdiğiniz arşivden çıkan "fx" klasörünü client içine atın.