Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Yeni Kasa aldım mikrofonum çalışmıyor

Xen

KY Üye
Yeni Kasa aldım mikrofonum şuan çalışmıyor. Önceki kasa takılıyken çalışıyordu. Konu hakkında yardımcı olabilecek varmı?

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Mikrofonu dc de mi kullanıyorsun yada farklı bir uygulamada sorun olabilir. Ayar kısmında felan. En olmadı mikrofon da arızalı olabilir.

Xen

KY Üye
Mikrofonu dc de mi kullanıyorsun yada farklı bir uygulamada sorun olabilir. Ayar kısmında felan. En olmadı mikrofon da arızalı olabilir.
Evet discord ve ts de ses gitmiyor. Ama mikrofon ayarı kısmından dinle yi seçtiğimde de sadece ufak bir cızırtı sesi alıyorum. Eski kasada çalışıyor mikrofinda arıza olduğunu düşünüyorum.

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Evet discord ve ts de ses gitmiyor. Ama mikrofon ayarı kısmından dinle yi seçtiğimde de sadece ufak bir cızırtı sesi alıyorum. Eski kasada çalışıyor mikrofinda arıza olduğunu düşünüyorum.
jak girişin bozuk olmasın sakın.

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
eski kasanda çalışıyor ise driverinden dir kullandığın Windows sürümü desteklemiyordur driveri bulamaz isen tek çaren yenisini alacaksın ;)

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt