Reklam
Merhaba, daha önce paylaşılmamış ama kimsenin ücretsiz paylaşacağını sanmıyorummerhabalar, birkaç serverda insanlar trovo gibi yayın platformunda yayın açtıkça oyun içi online ödül almakta mesela 5dk yayın yaptığında 1kc kazanması gibi bununla ilgili bilgisi olan veya yol gösterecek biri var mı ? Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum
ISTRAP Dosyası src orda bakabilirsi (void TrovoLive) kodları var , eksikleri tamamlanırsın.merhabalar, birkaç serverda insanlar trovo gibi yayın platformunda yayın açtıkça oyun içi online ödül almakta mesela 5dk yayın yaptığında 1kc kazanması gibi bununla ilgili bilgisi olan veya yol gösterecek biri var mı ? Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum
bulamaıdm amaISTRAP Dosyası src orda bakabilirsi (void TrovoLive) kodları var , eksikleri tamamlanırsın.
trovolive ALT + F açın TrovoLive() bulurbulamaıdm ama
Aynen, yapamayanlar var yada C++ bilmeyenler savunmak istemem, Ko-yardım Hagenin paylaştığını indirdim. (Trovo , Restream.io) kc, cash, np, money,exp falan hediye ödül saat falan yaptı çalışıyor. güzel şeyler yaptı.@MemeKo adlı kullanıcının dediği gibi ISTIRAP'ta Trovo diye kodlamalar var ama ben bu dosyanın temelini biliyorum, o zaman o sistem DLive için kodlanmıştı ve Trovo için düzeltmeler yapmaya çalışmışlar ama başaramamışlar