Herkese selam. Yakın zaman içerisinde bir proje yayınlamayı düşünüyorum. Bu proje 1 levelden başlayıp 70+ levele kadar bütün görevleri al ver şeklinde ilerlemeli olacak. Kafamdaki mantık 1 tane mage karakter kasan çar yani commander olmak koşuluyla maximum 7 tane (partinin aldığı kadar) kasılan çar yani soldier ile soldier karakterlere bakmadan sadece commander karakter ve commander ui ekranıyla bütün karakterleri yönetme üzerine kurulu olacaktır.
Örneğin moradonda war set görevlerini almak için bütün soldier karakterlerinden tek tek görev al ver şeklinde değil tek bir tuşa basarak kendiliğinden görev alma ve verme üzerine kafamda kurdum.
Bunun için mutlaka bir commander karakter mage olmalıdır. Çünkü karakterleri slota götürme , görev yapma , görev npc sine tp leme gibi gibi işlemleri commander çarla yapmak zorundayız.
Şu ana kadar yaptığım görevler , moradon , lüfer , eslant şeklindedir. İlerleyen zamanlarda chat görevlerini de aktif etmeyi düşünüyorum.
Commander ui ekranında karakterlerle ilgili level exp koordinat bilgileri her 5 sn de bir güncellenecek şekilde olacaktır.
Commander ui ekranından trade - party - i love
knight online alma - clan - makro başlat - genie başlat - 35 levellik free buff al - rpr yap gibi tercihler olacaktır.
Ayrıca oto login ile de yine soldier karakterlerin bilgisayarlarına bağlanmadan sadece commander ile oyuna giriş sağlanabilecektir.
Commander için örnek görseller aşağıda mevcuttur.
Sizin düşünceniz aklınıza gelen bu olsa daha iyi olur dediğiniz ya da bu çok gereksiz dediğiniz şeyler var mıdır ? Bu proje tutar mı ? Boş yapıyorsun kim ne yapacak bu projeyi der misiniz ? Bu konu hakkında yorumlarınızı büyük bir heyecanla bekliyorum