4 Mar 2025 #1 S saludbay12 KY Üye KAYIT 12 Mar 2022 Mesajlar 58 Tepki puanı 5 Kullanılan Source istirap Kullanılan Database myko db istirap Kullanılan Client istirap 1098 Merhaba! Sunucumda yeteneklerimi kullandığımda veya kaydırma yaptığımda çubuğu göremiyorum! sadece görünmez bunun adı UI? istirap kullanıyorum
Merhaba! Sunucumda yeteneklerimi kullandığımda veya kaydırma yaptığımda çubuğu göremiyorum! sadece görünmez bunun adı UI? istirap kullanıyorum
Çözüm LupaLanD 4 Mar 2025 saludbay12' Alıntı: Merhaba! Sunucumda yeteneklerimi kullandığımda veya kaydırma yaptığımda çubuğu göremiyorum! sadece görünmez Ekli dosyayı görüntüle 6176 Ekli dosyayı görüntüle 6177 bunun adı UI? istirap kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... co_buffer.uif dosyasını bulun, UIE editörü aracılığıyla açın, hangi dxt görüntüsünü kullandığını bulun ve eksiklerinizi tamamlayın
saludbay12' Alıntı: Merhaba! Sunucumda yeteneklerimi kullandığımda veya kaydırma yaptığımda çubuğu göremiyorum! sadece görünmez Ekli dosyayı görüntüle 6176 Ekli dosyayı görüntüle 6177 bunun adı UI? istirap kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... co_buffer.uif dosyasını bulun, UIE editörü aracılığıyla açın, hangi dxt görüntüsünü kullandığını bulun ve eksiklerinizi tamamlayın
4 Mar 2025 #2 LupaLanD Developer S.Moderatör Coder Yardımsever KAYIT 30 Ağu 2022 Mesajlar 417 Çözümler 67 Tepki puanı 906 saludbay12' Alıntı: Merhaba! Sunucumda yeteneklerimi kullandığımda veya kaydırma yaptığımda çubuğu göremiyorum! sadece görünmez Ekli dosyayı görüntüle 6176 Ekli dosyayı görüntüle 6177 bunun adı UI? istirap kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... co_buffer.uif dosyasını bulun, UIE editörü aracılığıyla açın, hangi dxt görüntüsünü kullandığını bulun ve eksiklerinizi tamamlayın Oyla 0 Downvote Çözüm
saludbay12' Alıntı: Merhaba! Sunucumda yeteneklerimi kullandığımda veya kaydırma yaptığımda çubuğu göremiyorum! sadece görünmez Ekli dosyayı görüntüle 6176 Ekli dosyayı görüntüle 6177 bunun adı UI? istirap kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... co_buffer.uif dosyasını bulun, UIE editörü aracılığıyla açın, hangi dxt görüntüsünü kullandığını bulun ve eksiklerinizi tamamlayın
4 Mar 2025 #3 S saludbay12 KY Üye KAYIT 12 Mar 2022 Mesajlar 58 Tepki puanı 5 LupaLanD' Alıntı: Find the co_buffer.uif file, open it via the UIE editor, find out which dxt image it uses and complete your missing parts Genişletmek için tıkla ... Thank you sir! Oyla 0 Downvote
LupaLanD' Alıntı: Find the co_buffer.uif file, open it via the UIE editor, find out which dxt image it uses and complete your missing parts Genişletmek için tıkla ... Thank you sir!