Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÇÖZÜLDÜ YARDIM - dosya koruma sorusu

jwpunk

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
Merhaba arkadaşlar, KO client dosyalarının korunması hakkında bilgi almak istiyorum.

Örnek vermek gerekirse USKO client'ının korumalı olduğunu, HDR dosyasının kolaylıkla çıkartılamayacağını gördüm.

Ayrıca YourKO gibi dosyalarını gizleyen bir sisteme sahip sunucular da bulunmaktadır.

Kullanıcıların düzenleme yapmasını engellemek amacıyla müşterimin HDR dosyalarını korumaya yönelik bazı yöntemler bilmek istiyorum.

Bana sunabileceğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

Çözüm
S
USKO'nun HDR Koruması gibi birşey söz konusu değil ki.

Güncel HDR

2369-24xx HDR

HDR Unpacker Source (içerisinde 2369-24xx sürüm hdr yapısı mevcut.)
S

Silinen Üye 2

KY Misafir
Bununla alakalı detaylı bilgi verebilecek insanın çıkacağını düşünmüyorum. hdr sisteminin binary, byte ayarlarını ve knightonline.exe nin hdr byte okumasının ayarını asm ile değiştirip farklılaştırıyorlar. yapabiliyorsanız bunun üzerinden farklı bir dosya sistemi yapın.

@Glad Bu işlerden anlayan birisi. belki ücretli olarak size yardımcı olabilir. @LupaLanD da öyle. onlara bunu anlatın.

Ben henüz yapmadım. gerek duymuyor gibiyim

jwpunk

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
USKO'nun yaptığı gibi HDR'yi koruyacak bir yöntem bulmanın benim ve birçok insan için çok değerli olacağını düşünüyorum.

Keşke Winrar gibi HDR işleyebilen bir program olsaydı herkes için çok faydalı olurdu.

S

Silinen Üye 2

KY Misafir
USKO'nun HDR Koruması gibi birşey söz konusu değil ki.

Güncel HDR

2369-24xx HDR

HDR Unpacker Source (içerisinde 2369-24xx sürüm hdr yapısı mevcut.)

Çözüm

jwpunk

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
Bilgi için teşekkürler, kontrol edeceğim.

Olan şu ki, HDR Exporter'ı kullanarak USKO HDR dosyalarını çıkarmanın imkansız olduğunu da gördüm, bu yüzden korumalı olduğunu varsaydım.

S

Silinen Üye 2

KY Misafir
imkansız değil hdr yapısında sadece bytes leri değiştiriyorlar. bytes araması için kaç byt ile gizlediyseler bulabilirsiniz.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt