Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar.
Oyunu yaklaşık 18-19 senedir oynuyorum ilk kez bu tarz saçma sapan hatalar ile karşı karşıya geliyorum.
Oyuna giriş yapamıyorum. Start'a bastıktan sonra sağ aşağıda çıkan xigncode asla ilerlemiyor yarıda takılıp kalıyor. Takılıp kaldığı esnada ise bilgisayarın internet ile olan bağlantısı kesiliyor. Bu internetin kesildiği sırada Wi-fi ile bağlı olan cihazlarda herhangi bir internet sorunu yaşanmıyor. İnternet sağlayıcım ile yaklaşık 40-50 telefon görüşmesi yaptım. İp adresimi değiştirttim. Lan giriş yuvalarını değiştirdim ve 4 adet farklı kablo ile denedim. Tüm bunların sonucunda sağlayıcı ile alakalı bir problem olmadığını anladım. Cmd üzerinden gerekli ayarlamaları yaparak windows'un kurtarma klasörünün boyutunu genişleterek yeni gelen tüm windows updatelerini yaptım. Sonuç yine değişmedi. Windows güvenlik duvarı ve virüs koruması içerisinde gereken tüm özel izinleri verdim. Hatta hepsini devre dışı bırakarak da denedim ancak sorunu bir türlü çözemedim.
Knight'a giriş yapmaya çalışmadığım sürece hiçbir şey yok internet her şey çok yolunda ancak Start'a tıkladığım anda cehennem başlıyor. Xigncode hatası için ntt'nin forumundaki adımları da deneyerek çözüme ulaşmaya çalıştım ancak o da sorunu çözmedi. Hata hakkında bilgisi olan ya da fikri olan herhangi biri
yardım edebilirse çok sevinirim.