Arkadaşlar merhaba
Aktif forumlarda takılan biri değilim klasik bir myko oyuncusuyum. Xacs Bloodko'nun clientini indirdim, girmeden önce clienti dosya konumunda açtım ve gezerken sanırım clienti uploadlayan GM'in geçmiş chat konuşmalarının olduğu .txt dosyalarını silmeden uploadladığı için birkaç farklı karakterle konuşmalarına ulaştım. Altta videosunu ilettiğim bir konuşmasında, normal oyuncu olarak oynadığı karakterle bir arkadaşıyla olan konuşmalarını gördüm, konuşma içerisinde GM'in arkadaşına item sağlayacağı, 50M coin gönderdiği, cutoff komutuyla normal oyuncuyu dc edip partide kendileri için yer açtığı, GM aracılığıyla Upgrade yapıldığına dair cümlelerde geçiyor.
Güncel veya eski uploadlanan clienti indirdiyseniz dosya konumundaki Misc - Chatlog - Cukulacci - Aranant0rbac1_v2.txt dosyasından sizde ulaşabilirsiniz.
Videoda geçen
linki üzerinden de GM kişi, arkadaşına xacs'nin sistemindeki trade log görüntüsünü atmış.
GM kişinin yeni eklemeler, çıkarmalar yapsaydım, yeni patch attım vs. yazmasından anladığım kadarıyla XACS'nin üst yetkili bir GM'lerinden. En güvenilir, en kaliteli myko denilen mykoda da oyuncuların bu kadar ***** yerine konulması, bu kadar rahat şekilde el altından item sağlanması, adam kayırılması, ayrıcalık sağlanmasına üzüldüm. XACS gibi bir altyapının bu kadar acemice davranmasına da şaşırdım ve elimden geldiğince herkesi bilgilendirmek istedim.
Video