Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

TARTIŞMA XACS Bloodko - İfşa/Acemilik? - Uploadlanan Clientteki Log .txt dosyaları

mrBoga

KY Üye
KAYIT
18 May 2026
Mesajlar
1
Tepki puanı
1
Arkadaşlar merhaba

Aktif forumlarda takılan biri değilim klasik bir myko oyuncusuyum. Xacs Bloodko'nun clientini indirdim, girmeden önce clienti dosya konumunda açtım ve gezerken sanırım clienti uploadlayan GM'in geçmiş chat konuşmalarının olduğu .txt dosyalarını silmeden uploadladığı için birkaç farklı karakterle konuşmalarına ulaştım. Altta videosunu ilettiğim bir konuşmasında, normal oyuncu olarak oynadığı karakterle bir arkadaşıyla olan konuşmalarını gördüm, konuşma içerisinde GM'in arkadaşına item sağlayacağı, 50M coin gönderdiği, cutoff komutuyla normal oyuncuyu dc edip partide kendileri için yer açtığı, GM aracılığıyla Upgrade yapıldığına dair cümlelerde geçiyor.

Güncel veya eski uploadlanan clienti indirdiyseniz dosya konumundaki Misc - Chatlog - Cukulacci - Aranant0rbac1_v2.txt dosyasından sizde ulaşabilirsiniz.

Videoda geçen linki üzerinden de GM kişi, arkadaşına xacs'nin sistemindeki trade log görüntüsünü atmış.

GM kişinin yeni eklemeler, çıkarmalar yapsaydım, yeni patch attım vs. yazmasından anladığım kadarıyla XACS'nin üst yetkili bir GM'lerinden. En güvenilir, en kaliteli myko denilen mykoda da oyuncuların bu kadar ***** yerine konulması, bu kadar rahat şekilde el altından item sağlanması, adam kayırılması, ayrıcalık sağlanmasına üzüldüm. XACS gibi bir altyapının bu kadar acemice davranmasına da şaşırdım ve elimden geldiğince herkesi bilgilendirmek istedim.

Video
 

macho

Moderatör
Graph. Desig.
Yardımsever
KAYIT
5 Ocak 2022
Mesajlar
468
Çözümler
17
Tepki puanı
1,011
Web
machodesign.com.tr
:oops::oops:
 

Spectre

KY Üye
KAYIT
17 Mar 2026
Mesajlar
26
Tepki puanı
21
Açıkçası beklemezdim xacs yönetimi olduğunu sanmam bloodko gmsidir xacs gmleri yılların gmsi böyle işlere girmezler
 

maqqab

KY Saygın Üye
Yardımsever
KAYIT
10 Eyl 2024
Mesajlar
601
Çözümler
11
Tepki puanı
268
Web
discord.gg
Niye beklemiyorsunuz ki böyle şeyleri bizim insanımız aç yani o yüzden bir pvpnin amacı para baska birsey değil
 

semihyldrm

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
KAYIT
26 Haz 2022
Mesajlar
268
Çözümler
4
Tepki puanı
187
şaşırmadık özellikle işin içinde kojiro varsa zaten herşeyi yapar para için o herif , test etme amaclı bi kere normal sorun bildirmiştim dönüş sağlamadı sonra farklı bi hesapla bonus bakiyeler devam ediyormu diye yazdım anında cevap verdi ilgilendi :D
 
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt