Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM web panel kurulumu

reload11

KY Üye
Versiyon
v2383
Merhabalar arkadaslar,

xampp son surumunu kurdum mybb ıle forumumu kurdum uskopanelı aktıf etmek ıcın www dosyasını htdoc ıcıne attıgımda php surumunden kaynaklı hata alıyorum. Kendım panel yazmayı denedım ama guvenlık konusunda bılgım 0 sadece duzduz panel yapabılıorum. uskopanel ı xamppda aktıf etmek ıcın xampp a php5.6 surumunu yuklesem uskopanelı okurmu bu konuda bılgısı olan arkadaslardan yardım ıstıyorum 554 509 4413

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
Merhabalar arkadaslar,

xampp son surumunu kurdum mybb ıle forumumu kurdum uskopanelı aktıf etmek ıcın www dosyasını htdoc ıcıne attıgımda php surumunden kaynaklı hata alıyorum. Kendım panel yazmayı denedım ama guvenlık konusunda bılgım 0 sadece duzduz panel yapabılıorum. uskopanel ı xamppda aktıf etmek ıcın xampp a php5.6 surumunu yuklesem uskopanelı okurmu bu konuda bılgısı olan arkadaslardan yardım ıstıyorum 554 509 4413
Full güvenlikli panel bulamazsınız hocam php 7 altı çalışanlarda açık biraz daha fazladır eski panellerin çoğu zaten php 6 altıdır mühim olan app server mi yoksa xampp mi ona bakın güvenliği o kadar kafaya takmayın zaten kaç tane portu açıyorsunuz gelin diye ? ha birde şu var serverimiz tutar online 50-100 üye olur ondan sonra güvenliği kafaya takın boşa dememişler meyve veren ağaç taşlanır diye

reload11

KY Üye
hocam serverı actım bende panelsız olarak +600 onlıne ıle thehitko.com ücretsiz olarak her işin çıraklığını yaparak öğrenmeye calısıyorum cunku bu pıyasada obur turlusu sıkıntı oluyor

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
hocam serverı actım bende panelsız olarak +600 onlıne ıle thehitko.com ücretsiz olarak her işin çıraklığını yaparak öğrenmeye calısıyorum cunku bu pıyasada obur turlusu sıkıntı oluyor
+600 online var ise panel satanlar var forumda onlardan alacaksın güncel bir panel bende warez filan dandik paneller varda senin işine yaramaz maşallah iyi tutturmuşun ben test beta filan 2 senedir ugraşıyorum server ile hala açılışlar hariç anlık 20-30 kişiyi geçemedim

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt