Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
59 Lvl Warrior +8 Ve Üzeri Raptop Takamıyor, Bunun İçin Db Kısmında +7 üzeri +8 +9 +10 Tüm Raptorların STR 224 Çekip Gerekli Düzeltmeleri Yaptım Fakat, TBL Kısmında Item_Exp_01_us.tbl'den 42_us.tbl'ye kadar Kontrol Ettim Tüm İtemler Var Raptor İle Alakalı Sonuç Bulamadım Nereyi Atlamış Olabilirim Yardımcı Olabilcek Varsa Sevinirim Simdiden Tşk'ler
42 Tane Ext'te konuda yazılan formül üzerinden gittim yine bulamadım yada yanlış arattım bilemiyorum, değiştirmek istediğim itemin giyilenbilir str üzerinden yola çıkarak arattım yine sonuç yok , değiştirmek istediğim item id 156210018 (+8 raptor) örnek olarak aratacağım numarayı birde siz verirseniz onun üzerinden diğerlerini düzeltebilirim belki
Db'de Item Tablosunda İtem Ext Numarası 8 Olarak Gösteriyor, Ext.tbl'lerinde ne aramam gerektiğini bilemiyorum db deki stunde herşeyi arattım tüm tbl'lerde ama boş çıkıyor
Db'de Item Tablosunda İtem Ext Numarası 8 Olarak Gösteriyor, Ext.tbl'lerinde ne aramam gerektiğini bilemiyorum db deki stunde herşeyi arattım tüm tbl'lerde ama boş çıkıyor