Reklam
"re_minimenu.uif" olarak tespiti yapılıp ekleme yapılmıştır.Arkadaşlar Merhaba,
Başka bir Sourceden 1vs1 kodlarını çektim fakat resimdeki gibi sağ tık yapıldığı vakit VSTeklif butonunu ekleyemedim. Konuyla ilgili nasıl bir yol izlemeliyim.
Ekli dosyayı görüntüle 5777
Sağ tık yapıldığında seçenekleri gösteren Uifi "re_whisper_open" değil mi ? Ekli olana bir sourcenin uifisine baktım lakin bir sonuç alamadım.Uifini bulup ekleme yapmanız gerekiyor
1vs1.uifSağ tık yapıldığında seçenekleri gösteren Uifi "re_whisper_open" değil mi ? Ekli olana bir sourcenin uifisine baktım lakin bir sonuç alamadım.
Belirttiğiniz uifi teklifi gönderdiği zaman kabul et veya etme görselidir. Ben sağ tık yapıldığı vakit görseldeki kırmızı alana VSTeklif diye sekme eklemek istiyorum.1vs1.uif
1vs1 uifine gir görseli nerden çektiği yazıyor uide usta ACS ye ve game ye ekliceksin Kodlarını bulupBelirttiğiniz uifi teklifi gönderdiği zaman kabul et veya etme görselidir. Ben sağ tık yapıldığı vakit görseldeki kırmızı alana VSTeklif diye sekme eklemek istiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 5778
Tüm eklemeleri yaptım fakat "minimenü" diye uif'i bulamadım. Tüm uif'lere bakacağım.Hocam yanlış hatırlamıyorsam o playerbase.cpp içinde olması lazım orda yazar normal ui klasöründen çekiyor hooktan değil sanırım eve geçince bakarım bulamazsanız.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
UIMiniMenü.cpp'ye eklemeye yaptıktan sonra UI klasörünü unpack edip içindeki minimenü uif'i olacak onu değiştirmeniz lazım hocam.
"re_minimenu.uif" olarak tespiti yapılıp ekleme yapılmıştır.Arkadaşlar Merhaba,
Başka bir Sourceden 1vs1 kodlarını çektim fakat resimdeki gibi sağ tık yapıldığı vakit VSTeklif butonunu ekleyemedim. Konuyla ilgili nasıl bir yol izlemeliyim.
Ekli dosyayı görüntüle 5777