Reklam
buldum birini hadi şimdi… siz tedavisi olmayan bir güruhsunuz.Son zamanlarda herkes bedava iş yapacak enayi arıyor
çok ilginç bir durum bulabileceklerini sanmaları ümit etmeleri komik
![]()
Tabi tabi kesin bulmuşsundurbuldum birini hadi şimdi… siz tedavisi olmayan bir güruhsunuz.
enayi ararsan bulamazsın. yardımsever birini arayacaksındır belki.Tabi tabi kesin bulmuşsundur![]()
söyle herkesin videolarını yapsın ücretsiz bak çok kişi bekliyor![]()
Bence bedava değil çünkü adam emeğinin karşılığını vericek öyle yazmış helal olsunSon zamanlarda herkes bedava iş yapacak enayi arıyor
çok ilginç bir durum bulabileceklerini sanmaları ümit etmeleri komik
![]()
Bu kadarıda artık insanları eşşek yerine koymaktır şu konuyu açmaya utanır insan gerçekten rahatsızsınız.Yeni sunucu tanıtımı için video işlerinden anlayıp, gönüllü olarak yardımda bulunabilecek bir arkadaş arıyorum. İşler iyi giderse şüphesiz emeğinin karşılığı teslim edilir.
Bedava dememiskibedavaya baskalarina is yapmislar sonra karsilik beklemisler oyuzden atar yapmislar yorumlara bak
bana 50k tl lazım "gönüllü olarak yardımda bulunabilecek bir arkadaş arıyorum"Bedava dememiskibedavaya baskalarina is yapmislar sonra karsilik beklemisler oyuzden atar yapmislar yorumlara bak
Trol hesap yazmış bak bak..! 50k lık ne iş yapabilirsin mesela merak ettim? Benim yardıma ihtiyacım yok. Kimseyede etmem paralı parasız.bana 50k tl lazım "gönüllü olarak yardımda bulunabilecek bir arkadaş arıyorum"