Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

V2603 Game Server Geliştirme Hakkında

the_xc

KY Kıdemli Üye
KY Üye
Aslında readme de tüm yönergeler var , sorun yaşamamanız gerekiyor ai ile , benim web panel ve api şu an çalışmıyor. İstemci tarafına yoğunlaştım exeyi 64 bit olarak yazmaya başladım , ne kadar sürer bilmiyorum. Exe tamam dediğimde gameserver ı gameguardı apiyi ve paneli toplu paket halinde paylaşacağım.
bilmiyorum ki üstadım beceremedim heral.. birde docker olarak olmak zorunda mı? klasik sql olarak db server files paylaşsan olma mı...?

ımnxwile

KY Uzman Üye
Yardımsever
Web
www.youtube.com
Rica ederim hocam sizin de elinize saglık..
Kanka 2610 versionda daha doğrusu 2603 version ve üstünde itemlerin üzerinde + ları yazması gerekiyor inventoryde senin resimde öyle bir şey yok neden ? İmzandaki daha eski version sanırım.

1781113102717.png
böyle olması gerekiyor inventorydeki küre kapatmaya basıncada küre kapanması gerek

bukoder

KY Uzman Üye
Web
atlaspvp.online
Kanka 2610 versionda daha doğrusu 2603 version ve üstünde itemlerin üzerinde + ları yazması gerekiyor inventoryde senin resimde öyle bir şey yok neden ? İmzandaki daha eski version sanırım.

Ekli dosyayı görüntüle 18187böyle olması gerekiyor inventorydeki küre kapatmaya basıncada küre kapanması gerek
Kanka orjinal sitesinden indirdim 2610 yukledi en son. Pazar kurunca + gösteriyo ama çantada göstermiyo benim de tuhafıma gitti anlamadım ben de

ımnxwile

KY Uzman Üye
Yardımsever
Web
www.youtube.com
Kanka orjinal sitesinden indirdim 2610 yukledi en son. Pazar kurunca + gösteriyo ama çantada göstermiyo benim de tuhafıma gitti anlamadım ben de
resimde gösterdiğim gibi inventoryde itemlerin + ları yazması gerek ayrıca tüketilebilir itemlerde kırmızı olarak görünür pot scler falan bir sıkıntı olabilir sen tekrar bir kontrol et

golge44

KY Kıdemli Üye
güvenlik istemcisi değiştirilmiş diyor servere girilmiyor
Evet bu bitmiş bir proje değil , istemci geliştirmeye devam ediyorum. dosya değişikliği yaptığımda eski istemci çalışmıyor. proje bittiğinde güncel istemciyi yayınlayacağım. bu arada eski istemcinin çalışması için şimdi tekrar düzenleyeceğim.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt