Reklam
Üstadım bizimle de paylaşmayı düşünür müsün? Bizde senden destek almış oluruz.yaptım esasında. ama re-connect ui si bir açılıyor bir açılmıyor. Açılınca re-connectim çalışıyor. ui açılmayınca çalışmıyor. onuda çözersem sorun kalmayacak.
çözülmeyecek bir durum yok zor kısmı bitti.
Tabiki işlerim yoğun ilgilenemedim PC başına geçip. Tamamlayınca yaptığım yöntemi forumda paylaşırım tabiki.Üstadım bizimle de paylaşmayı düşünür müsün? Bizde senden destek almış oluruz.
Teşekkürler üstadımReconnect yapısını kod olarak kimse paylaşmaz fakat vermek isteyen taktik verebilir. Mesela reconnect derler ama reconnect değildir normalde fastload işlemidir yapılan. Sockete dokunulmaz bile. Bunu özellikle belirtme sebebim ilk defa bu işi deneyenler ismine kapılıp gidip gerçek reconnect kurmaya çalışıp duvara tosluyor. Bakış açısı değişince daha güvenli ve basit yöntemler üretebiliyorsunuz.
Teşekkürler, bakış açısı netleşti. İsme kapılıp gerçek reconnect kurmaya çalışmışız; anlattığın yola göre güncelleyeceğiz.Reconnect yapısını kod olarak kimse paylaşmaz fakat vermek isteyen taktik verebilir. Mesela reconnect derler ama reconnect değildir normalde fastload işlemidir yapılan. Sockete dokunulmaz bile. Bunu özellikle belirtme sebebim ilk defa bu işi deneyenler ismine kapılıp gidip gerçek reconnect kurmaya çalışıp duvara tosluyor. Bakış açısı değişince daha güvenli ve basit yöntemler üretebiliyorsunuz.
size kesinlikle katılıyorum. ancak isim vermek istemiyorum saçma basit bir uif için daha önce bu forumda 10k fiyat söyleyen arkadaşlar oldu. ben bu işlemi kendin 45 dakikalık çalışma ile hallettim. Kimsenin ekmeğine mani olmak tabikide istemeyiz ancak bazı arkadaşların ne yazıkki fiyat konusunda akıllanması gerekiyor. Ben şuana kadar v25xx i % 80 oranında tamamladım. Bitirince büyük kısmını ücretsiz paylaşmayı düşünüyorum. Ekmeğe balta vurmak değil ekmeği adabıyla yenilmesi tarafıyım her zamanTabiki paylaşabilirsinizanlamış olmanıza çok sevindim ayrıca benim paylaşmama amacım bu işten ekmek yiyen ticari amaçlı kayıtlı üyeler mevcut forumda. Ticaretlerini baltalamak istemem.
Hadi birileri bir çılgınlık yapıp yol göstersin en iyisinden![]()