Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

v2524-XINCODE BYPASS-DX11 Hook DB & Güncelleme V1

ATABEYY

KY Uzman Üye
Yardımsever
Elinize saglik paylaşımlar devam edicek belli xd

ALee

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Elinize sağlık. Pusda gelirse güzel olucak.

maqqab

KY Saygın Üye
Yardımsever
Web
discord.gg
Client/Data/Quest_Menu_Us.tbl den isim değiştirebilirsiniz. hızlıca drop düzenleyip çıkmıştım buradaki kısmıda bilgilendireyim
  • Mavi Kutu Seçeneği: Kodunda 4007 ID'si
  • Yeşil Kutu Seçeneği: Kodunda 4008 ID'si
  • Siyah Kutu Seçeneği: Kodunda 9002 ID'si

1774985141926.png

byxox

KY Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 16184

Luayı güncelledim tek tek kırıyor sorunsuz şuan test ettim. Fileste/Quest Klasörüne atınız.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Konuda belirttiğimiz :

Hata gördüğüm yerler :

1- Köpek çıkardığımız anda ölüyor.
2- Blue - Red ve Yeşil kutu kırdırdığımızda npc den item listesi ve sayıları anormal geliyor.
3- PUS açılmıyor.

<<<< 2- Blue - Red ve Yeşil kutu kırdırdığımızda npc den item listesi ve sayıları anormal geliyor. >>> Bu madde @maqqab arkadaşımızın verdiği lua ve Quest Menu.us düzeltilmesi ile sorunuz hale gelmiştir. Emeğine sağlık.

01.04.2026 Güncel Sorunlar :

2- PUS açılmıyor.
3- Oyunda bir süre kaldıktan sonra Microsoft Visual C++ runtime hatası veriyor. ( Otururken yada genie açıkken denedim iki türlü de verdi.

crazyurkay01

KY Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhabalar

@izwein arkadaşımızın paylastığı paylasım ıcın ellerine sağlık. ( )

Bende elimden geldiğince katkım olsun istedim sizlere.

yapmanız gerekenler ve yaptıklarımı sırayla yazayım.

Yapılması gerekenler :

1- SRC indirdiğinizde build almanız gereklidir. Ben Visual Studio 2026 v145 platformunda build aldım herhangi bir hata almadım.
2- Release X64 'de sorunsuz build alınıyor. Eğer hata alırsanız ALT + F11 ile sorunsuz build alabilirsiniz.
3- HSACSServer içerisinde lisans var onu ya iptal edin yada kendinize göre uyarlayın. Hazır olarak 127.0.0.1 ayarlıdır source.
4- ACS ve Launcer için birşey yapmanıza gerek yok local de ayarlıdır.
5- Client izwein paylastıgı dosyaların ıcınde uzantısı : ' Desktop\25xxacs\25xxacs\Client Project\Anti Cheat Hook Project ' olarak bulabılırsınız.

Yaptığım düzenlemeler :

1- SRC içerisinde sadece lisans pasif hale getirdim.

2- Database içerisinde :

- Alışık oldugumuz Log ve Ayrı database gibi degıl bırleştırılmış bir database var elimizde. Bu sebeple gamserver.log a bırcok hata dusmekteydı. ( Premium , chat , kill npc vs ) bu hatalar KO.Log databasenın eksık olmasındandı. Ben uygun log dosyasından src ye uygun hale getırerek Databaseye ekleme yaptım.

- Database içerisinde server_clear prosedurunde eksıkler vardı onları duzenledım.

- ITEM upgrade ve Gem kırdırma çalışmıyordu. @jwpunk arkadaşımız daha önce ITEM Upgrade ve Fragment kırdırmayı paylasmıstı. O database den ilgili bölümleri aldım ve buraya ekledim. Şuanda ITEM Upgrade ve Fragment kırdırma sorunsuz calısmaktadır.

- Database içerisinde başlangıç itemleri ve bazı itemlerin takılması ile ilgili problem vardı düzenlemeler yapıldı sorunsuz takılıyor.

- Talisman ITEM tablosunda yoktu eklendi ve sorunsuz tılsım takılmaktadır.

- Database temizlenmiş ve bugun tarihli yedek alınmıştır.

- 127.0.0.1 olarak ayarlıdır yedek.

Hata gördüğüm yerler :

2- Blue - Red ve Yeşil kutu kırdırdığımızda npc den item listesi ve sayıları anormal geliyor.
3- PUS açılmıyor.

Denemediğim yerler :

1- Bot Sistemi
2- Görev sistemi

Kontrol ettikçe hata ve düzeltme gördükçe yazarım konunun altına. Lütfen sizler de yaptınız duzenlemeleri yazarsanız hepimiz faydalanmış oluruz.

Kolaylıklar

Database İndirme Linki :

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Virus Total :

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt