teşekkürler

Adamların source yi komple mi güncelledin naptın heryerde sen varsınBu dosyalar X-Shieldin dosyalarıdır.
Ben sadece dosyaların belirli kısımlarını güncelledim ve evet markamı yazdım oraya adam değiştirmeyi unutmuş kabak gibi X-SHIELD yazıyor eklentiler var 2383 olarak evet piyasadan ilerde bunu kullanabilirsiniz işinize yarar.
Ancak, bu dosyalarda eksiklerde çok bunları dikkate alınız.
Manner sistemi yok.
Online lisans sistemi yok.
Daily premium reward sistemi yok.
slave merchant , slave priest buglu - slave merchantta düpe yapılıyor.
1098 tarafı sorunlu breth piana ekli değil - mapları kordinatları hatalı.
Genie sistemleri sorunlu, soket sistemleri sorunlu, say say bitmez kendinizde test edebilirsiniz. Bu dosyaları test ettikten sonra güncel olan benim sunucularımdaki 1098 - 2383 olan dosyaları indirip inceleyebilirsiniz.
Ekteki resimdekiler benim orjinal sunucularımda olan dosyalardır.
X-shield dosyalarını Nexus acs'den 35.000 tl ye satın almıştır. Nasıl bir kinse bana sarıyorsunuz benim kimseyi dolandırdığım filan yok arkadaşlar siz rakip istemiyorsunuz kendinize sadece gerçekler bu kadar acıAdamların source yi komple mi güncelledin naptın heryerde sen varsın
X shield 2383 ü nerden bulmuş acaba
reklamın iyisi kötüsü olmazAdamların source yi komple mi güncelledin naptın heryerde sen varsın
X shield 2383 ü nerden bulmuş acaba
teşekkürlerHerkese Merhaba,
5.000 TL - 10.000 TL hatta kime ne kadar geçiririm düşüncesi ile satışta olan v2383 Para ile yükseltilmiş ISTIRAP ( GameServer - ACS - Database) artık paylaşmak istedim.
Sahibi dışında el altından kim kime ne geçirirsem diye sattığı, 500 TL gibi komik rakamlara kadar düştüğü için paylaşıyorum.
Sahibinden 10.000 TL'ye alanın keriz yerine konulmasını istemiyorum !!
2369 Istırap dosyasına göre çok çok ileridedir.
İçerisinde Auto Upgrade'den tutunda, Hp Target, PK Botlara kadar mevcuttur.
Sıfırdan başlamak isteyenler gönül rahatlığı ile bu dosyadan başlayabilirler.
Dosya içeriği..
Ekli dosyayı görüntüle 5314
Build edilmiyor diyenlere..
Ekli dosyayı görüntüle 5316
Fazla söze gerek yok...
Ekli dosyayı görüntüle 5315
İNDİRME LİNKLERİ
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Rar Pass:
ko-yardim.com
Ana klasör ve diğer resimleride kaldırsın benim firmamım adı yazıyor dosyalar nexusacsnin dosyalarıdır.v2383 Para ile yükseltilmiş ISTIRAP olarak değiştirilmiştir
hele şükür... gördüğünüz gibi arkadaşlar insanlık yaptık dosya güncelledik ne reklam yaptınız yahu beniv2383 Para ile yükseltilmiş ISTIRAP olarak değiştirilmiştir
Ekli dosyayı görüntüle 5319
Proje tsw alakası yoktur nexus zamanında para ile sattıgı proje
teşekkürler sugar moderatorKonuyu paylaşan 1 hafta Milleti kandırmaktan uzaklaştırıldı.
güzelmiş ben begendim yeni server adı bu olsun xDAncientbandicootwormskeletonkecoonWarlords.world
eline saglık umarım faydalı olurHerkese Merhaba,
5.000 TL - 10.000 TL hatta kime ne kadar geçiririm düşüncesi ile satışta olan v2383 Para ile yükseltilmiş ISTIRAP ( GameServer - ACS - Database) artık paylaşmak istedim.
Sahibi dışında el altından kim kime ne geçirirsem diye sattığı, 500 TL gibi komik rakamlara kadar düştüğü için paylaşıyorum.
Sahibinden 10.000 TL'ye alanın keriz yerine konulmasını istemiyorum !!
2369 Istırap dosyasına göre çok çok ileridedir.
İçerisinde Auto Upgrade'den tutunda, Hp Target, PK Botlara kadar mevcuttur.
Sıfırdan başlamak isteyenler gönül rahatlığı ile bu dosyadan başlayabilirler.
Dosya içeriği..
Ekli dosyayı görüntüle 5314
Build edilmiyor diyenlere..
Ekli dosyayı görüntüle 5316
Fazla söze gerek yok...
Ekli dosyayı görüntüle 5315
İNDİRME LİNKLERİ
Rar Pass:
ko-yardim.com
Rakip bile olamazsınX-shield dosyalarını Nexus acs'den 35.000 tl ye satın almıştır. Nasıl bir kinse bana sarıyorsunuz benim kimseyi dolandırdığım filan yok arkadaşlar siz rakip istemiyorsunuz kendinize sadece gerçekler bu kadar acı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
T-GUARD değil kardeşim oraya NEXUSACS yazacksın @asakura
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
reklamın iyisi kötüsü olmaz![]()
Aynen kankam ondan begendim zatenRakip bile olamazsın![]()
Bu dosyalar bana 2 ay önce geldi, gelip seni uyardım bile ama uyarmamak lazımmış baksana. Suç bizde ki herkesi kendimiz gibi vefalı sanıyoruz, çok üzülüyorum senin adınaAynen kankam ondan begendim zaten![]()
kankam dosyalar geldi bende sana sağol dedim. Daha sonrasında senle bir atışmam oldu mu veya polemiğim o saatten sonra eyvallah dedim. Yine olay benden çıkmadı adam hackletmiş dosyalarını benim elimde olan bişi değil ki. Neyse ki bende artık ona göre önlemimi aldım lisans sistemine geçtim artık eski elimde olanlar için çok ısrar edenler olursa görüşüyorum genel olarak lisans veriyorum. Bundan sonrada bu hep böyle gidecek. 15-20 bin kazanacağım diye ismimi baltalamayacağım bundan sonra.Bu dosyalar bana 2 ay önce geldi, gelip seni uyardım bile ama uyarmamak lazımmış baksana. Suç bizde ki herkesi kendimiz gibi vefalı sanıyoruz, çok üzülüyorum senin adına
Eyw güzel konuşuyorsunds niye laf dalaşına girme çabasındasın ona anlam veremedim. Rakip vs.? Öyle bişi olsa sana gelimektense elimdeki dosyaları 2 ay önceden piyasaya sürerdim dimi?kankam dosyalar geldi bende sana sağol dedim. Daha sonrasında senle bir atışmam oldu mu veya polemiğim o saatten sonra eyvallah dedim. Yine olay benden çıkmadı adam hackletmiş dosyalarını benim elimde olan bişi değil ki. Neyse ki bende artık ona göre önlemimi aldım lisans sistemine geçtim artık eski elimde olanlar için çok ısrar edenler olursa görüşüyorum genel olarak lisans veriyorum. Bundan sonrada bu hep böyle gidecek. 15-20 bin kazanacağım diye ismimi baltalamayacağım bundan sonra.